ظرفیت‏های موجود در شیعه در سایر مذاهب به چشم نمی‏خورد

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند گفت: ظرفیت‏های موجود در مذهب شیعه در سایر مذاهب به چشم نمی‏خورد و این بسیار ارزشمند است.
حجت‏الاسلام والمسلمین محسن کرمانی امروز در گفت‏وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران، با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت امام ششم شیعیان جهان، حضرت امام جعفر صادق(ع) اظهار داشت: مطرح شدن آن امام همام به عنوان رئیس مذهب جعفری یا مؤسس شیعه، شاید به نوعی تسامح در بیان مباحث باشد.وی گفت: در حقیقت نمی‏توان آن حضرت را مؤسس مکتب جعفری معرفی کرد؛ بلکه ایشان مبین و معرفی‌کننده آن به دیگران بودند.کرمانی افزود: این مذهب از زمان رسالت نبی مکرم اسلام (ص) وجود داشته و حضرت محمد (ص) بر آن تاکید داشته‏اند.رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: امام جعفر صادق (ع) همانند سایر ائمه در جهت تکمیل و تبیین ویژگی‏های این مکتب تلاش وافری داشتند که دوره اوج این تلاش‏ها در زمان امامت آن حضرت بود.کرمانی تصریح کرد: مکتب شیعه بالاترین مذهب موجود در جهان است و ظرفیت‏های آن در سایر مذاهب به چشم نمی‏خورد.وی بیان داشت: امانت خداوند که زمین و کوه‏ها نتوانستند آن را تحمل کنند؛ اما انسان آن را پذیرفت، به ولایت و ولایت‏پذیری تفسیر شده است.کرمانی ادامه داد: اینکه گفته می‏شود مذهب شیعه بالاترین مذاهب است، به دلیل ولایت‏پذیری پیروان آن بوده که آیینه تمام‏نمای ولایت پروردگار است.رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند تصریح کرد: ظرفیت بالایی که خداوند در وجود انسان‏ها به ودیعه گذاشته است، در مذهب تشیع به منصه ظهور و عمل می‏رسد.
کرمانی تاکید کرد: با این اوصاف، شیعه کامل‏ترین مذاهب است که امام صادق(ع) آن را تبیین و تشریح و به جهانیان عرضه فرمودندرئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دماوند ابراز امیدواری کرد؛ شیعیان آن حضرت بتوانند به خوبی این امانت را به دوش بکشند.انتهای پیام/2568/ی20/ف4004.
حجت‏ الاسلام محسن کرمانی رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد شمال‏شرق استان تهران
11:18 - 11 شهریور 1392

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ