16 تیم ایروبیک از استانهای کشور به ایلام سفر کردند
رئیس کمیته ایروبیک ژیمناستیک فدراسیون ژیمناستیک گفت: به منظور شرکت در رقابتهای قهرمان کشوری 16 تیم ایروبیک از استانهای کشور به ایلام سفر کردند.
علی نصیری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: استان ایلام دارای ورزشکاران شایسته و مستعدی در رشته ایروبیک ژیمناستیک است.
وی ادامه داد: این استعدادها و توانمندیها سبب شده که میزبانی این رقابتها از سوی فدراسیون به استان ایلام داده شود.
این مسئول با اشاره به اینکه ایلام دارای ظرفیت مناسبی برای میزبانی ورزشکاران و قهرمانان این رشته ورزشی در کشور است، اضافه کرد: ایلام با وجود ورزشکاران و مربیان خود توانسته در این رشته ورزشی خوش بدرخشد.
نصیری تصریح کرد: در حال حاضر نیز مسابقات قهرمان کشوری ژیمناستیک در ردههای سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان (مردان) در ایلام در حال برگزاری است.
رئیس کمیته ایروبیک ژیمناستیک فدراسیون ژیمناستیک متذکر شد: 14 استان در قالب 16 تیم از بهترین تیمهای قوی در ایروبیک ژیمناستیک در دو بخش انفرادی و گروهی در این مسابقات شرکت دارند.
وی در پایان اذعان داشت: تیمهای شرکت کننده در این رقابتها از آمادگی کامل برخوردار بوده و با قدرت با هم در رقابت هستند.
انتهای پیام/2246/ن20/چ3000
12:07 - 25 مرداد 1392