اجرای 4 طرح پاک‌سازی مناطق آلوده در آذربایجان غربی

فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان غربی گفت: چهار طرح، در قالب طرح ارتقای امنیت اجتماعی و با هدف پاک‌سازی مناطق آلوده در آذربایجان غربی انجام می‌شود.
یحیی شرفی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: به منظور پاک‌سازی مناطق آلوده به مواد مخدر، در قالب طرح ارتقای امنیت اجتماعی، چهار روز طرح در حوزه شهری و روستایی در آذربایجان غربی به طور منظم انجام می‌شود. وی بر لزوم مبارزه با قاچاقچیان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر در جامعه تاکید کرد و افزود: در این راستا اقدامات مختلفی برای دستگیری و شناسایی این افراد توسط نیروی انتظامی آذربایجان غربی صورت می‌گیرد.شرفی در این ارتباط به انسداد 800 کیلومتر از 960 کیلومتر از مرزهای استان اشاره کرد و افزود: اکنون دیگر تردد در این مناطق با هدف قاچاق مواد مخدر به منزله اقدام به خودکشی است، چرا که به جرأت می‌توان گفت امکان قاچاق مواد مخدر در مرزهای مسدود شده استان تقریبا محال شده است.وی از هوشیاری نیروی انتظامی استان در شناسایی باندهای تهیه و توزیع مواد مخدر خبر داد و افزود: متلاشی شدن 111 باند تهیه و توزیع مواد مخدر در استان در سال گذشته، خود دلیلی بر این مدعا است.شرفی به پاک‌سازی مناطق آلوده به مواد مخدر اشاره کرد و گفت: این مأموریت‌ها در قالب طرح ارتقای امنیت اجتماعی صورت می‌گیرند.وی تصریح کرد: این طرح را چهار بار در ماه، با رویکرد پاک‌سازی مناطق آلوده انجام می‌دهیم که دو طرح در حوزه شهری و دو طرح در حوزه روستایی، با حضور معتادان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر صورت می‌گیرد.
فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان غربی از اجرای دقیق این طرح در سال گذشته و تداوم آن در سال جاری در استان خبر داد و افزود: در این مدت بدون استثنا این چهار روز مربوط به طرح را با جدیت تمام انجام داده‌ایمانتهای پیام/61009/خ30/ظ1004.
نیروی انتظامی
11:38 - 22 تیر 1392

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ