هدف اصلی طرح «مکنا» تکریم ارباب رجوع است

دبیر طرح مکنا پلیس آذربایجان‌شرقی، تکریم ارباب رجوع را مهم‌ترین هدف اجرای این طرح عنوان کرد و گفت: ارتقاء کیفیت و کیفی‌سازی لازمه فعالیت‌های پلیس بوده و هست.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، موسی آقالاری ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در این طرح برای همه پاسگاه‌ها و کلانتری‌های سراسر کشور استاندارد خاصی تعریف شده و این استانداردها باید هر روز ارتقاء یابد. دبیر طرح مکنا پلیس آذربایجان‌شرقی، خوشایندسازی در محیط کار را یکی از محورهای مهم این طرح دانست و گفت: محیط کار باید به گونه‌ای باشد که هم افراد شاغل در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها و هم مردم مراجعه‌کننده به این مراکز احساس راحتی کنند و آشفتگی نداشته باشند. وی تاکید کرد: برای مراجعه‌کننده باید احساس تغییرات مناسب محسوس باشد و این تغییرات پی در پی اجرا شود. آقالاری تصریح کرد: بهسازی محیط، بهبود چرخه انجام کار، بهسازی الگوهای رفتاری و ایجاد فضای رقابتی سالم را باید سرلوحه کار خود قرار دهیم. وی با بیان اینکه طرح مکنا در حال حاضر در کلانتری‌های 20 و 18 تبریز اجرا می‌شود، ادامه داد: این طرح با هدف تحول در شیوه‌ها و روش‌های انجام وظیفه و ارائه خدمات به مردم و بهسازی محیط فیزیکی کلانتری‌های 20 و 18 تبریز به مرحله اجرا درآمده و در آینده در تمام استان اجرا خواهد شد. دبیر طرح مکنا پلیس آذربایجان‌شرقی، نظارت در پاسگاه‌ها و کلانتری‌ها را براساس پایه‌های تعیین شده در طرح مکنا دانست و افزود: اضافه‌کاری، شاخص‌های ارتقاء، پاداش و البته تنبیه نیز براساس این طرح مشخص شده است.
وی با تاکید براینکه حاصل اجرای مطلوب این طرح، افزایش رضایتمندی شهروندان است، گفت: سیستم مدیریت کیفیت طراحی شده توسط کارشناسان "مکنا" سیستمی پویاست که بهبود ارائه خدمات مضاعف به مردم را در ناجا فراهم می‌آورد. دبیر طرح "مکنا" پلیس آذربایجان‌شرقی ابراز امیدواری کرد که اجرای این طرح بتواند تحولی بزرگ در ارائه خدمت مضاعف به مردم ایجاد کند. انتهای پیام/60001/ع20/پ3003
آرم نیروی انتظامی
14:31 - 9 اردیبهشت 1392

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ