کرایه 10 میلیونی بابت بازی در زمین‌های غیراستاندارد منصفانه نیست

خبرگزاری فارس: مدیرعامل موسسه یادآوران شلمچه گفت: تیم فوتبال یادآوران شلمچه در زمینی که هیچ استانداردی ندارد باید برای هر بازی 10 میلیون تومان پرداخت می‌کند.
مجید ناصری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی فارس در خرمشهر اظهار کرد: اوضاع تیم فوتبال موسسه یادآوران شلمچه در مسابقات دسته یک فوتبال باشگاه‌های کشور بسیار نامطلوب و ناهنجار است.وی با اشاره به اینکه امسال برای تیم‌داری در فوتبال کشور در این شهر خون به دلمان شده است، افزود: این ضعف و کاستی‌ها به دلیل عدم حمایت مسئولان بوده که این موضوع تیم و من را سرگردان کرده است.*بنیاد مستضعفین اعلام آمادگی کرده که یک زمین فوتبال را در خرمشهر خریداری کندمدیرعامل موسسه یادآوران شلمچه ادامه داد: با اینکه فقط یک زمین مناسب در خرمشهر وجود دارد اما مسئولان حاضر نیستند این زمین را در اختیار تیم فوتبال شهرشان قرار دهند تا مردم خرمشهر از وجود آن بهره ببرند.وی اضافه کرد: بنیاد مستضعفین اعلام آمادگی کرده که یک زمین فوتبال را در خرمشهر خریداری کند تا این تیم در سال آینده در این شهر و در ورزشگاه خانگی خود به میدان برود.*اجاره زمین بسیار سنگین استناصری از اجاره سنگین زمین برای یک بازی گلایه کرد و گفت: در زمینی که هیچ استانداردی ندارد باید برای هر بازی 10 میلیون تومان پرداخت کنیم و این در شرایطی است که فدراسیون فوتبال برای هر بازی چند بار محل مسابقه را تغییر می‌دهد.
وی بار دیگر از عدم حمایت این تیم توسط مسئولان خرمشهر انتقاد کرد و افزود: این تیم برای جوانان خرمشهری و به پاس رشادت‌های مردم این خطه به خرمشهر تقدیم شده و نمی‌دانم این همه کارشکنی برای چیست؟!*سال آینده نیز در خرمشهر می‌مانیممدیرعامل موسسه یادآوران شلمچه در پایان با بیان اینکه هر نتیجه‌ای که حاصل شود و در هر شرایطی، سال آینده نیز در خرمشهر می‌مانیم، گفت: شک نکنید یادآوران شلمچه از آن مردم خرمشهر است و برای شهر و مردمش می‌جنگدانتهای پیام/72001/ع30/گ1003.
توپ و فوتبال
12:43 - 8 بهمن 1391

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ