مطالبات شهرک‌های صنعتی باید از استانداری دریافت شود

خبرگزاری فارس: معاون عمران و محیط زیست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: در اصفهان نه تنها عدالت بلکه مساوات نیز رعایت نمی‌شود و سهم شهرک‌‌های صنعتی باید از بخش عمرانی استانداری مطالبه شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، جعفر صادقی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان با اشاره به اینکه حدود 30 سال پیش، چهار پهنه شهرک صنعتی در کشور وجود داشت، اظهار کرد: در آن زمان شهرک‌های صنعتی رشت، البرز، کاوه و کرمانشاه را داشتیم.وی افزود: اکنون بیش از 685 شهر و ناحیه صنعتی در کشور به بهره‌برداری رسیده و فعال است که منجر به فعالیت 28 هزار واحد صنعتی شده است.معاون عمران و محیط زیست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تصریح کرد: این واحد‌های صنعتی توانسته 600 هزار اشتغال ایجاد و 5 هزار و 600 مگاوات برق برای شهرک‌ها و 12 هزار لیتر آب مورد نیاز را تأمین کنند.وی با تاکید بر اینکه هنوز نواقصی در راستای حمایت از صنایع وجود دارد، ادامه داد: باید به توسعه کیفی شهرک‌های صنعتی پرداخت چرا که برای توزیع عادلانه این شهرک‌ها توسعه کیفی در همه جای کشور امری لازم است.صادقی اضافه کرد: بر اساس ماده 105 برنامه دوم تا پنجم توسعه بودجه کشور، قانون‌گذار تکلیف سرمایه‌گذار را مشخص کرده و این در حالی است که در بودجه کشور منابع خاصی برای صنعت در نظر گرفته نمی‌شود.وی افزود: یکی از برنامه‌های جدی واگذاری شهرک‌های صنعتی تکمیل شده است که باید کمک کنیم تا شهرک‌های صنعتی موجود را نگه داریم.معاون عمران و محیط زیست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: تکلیف جدی برای ادغام حمایت و تقویت صنوف تولیدی است که باید از این مزایا استفاده کرد.
وی دریافت تعرفه خدمات صنوف بر اساس تجاری را یک ظلم بزرگ دانست و افزود: صنوف تولیدی باید از این شرایط استفاده کنندصادقی تاکید کرد: باید از صنایع کوچک که نیاز اشتغال کشور را تأمین می‌کنند حمایت کرد، چنان که شش ماه از شعار سال تولید ملی می‌گذرد اما هنوز در شبکه‌های بانکی و مالی کشور شرمنده سربازان خط مقدم جهاد اقتصادی شده و نتوانستیم وامی بدهیم.وی اظهار کرد: انتظار داریم اتاق مبادلات ارزی کشور بتواند مشکل واحدهای صنعتی را با وجود تحریم‌ها و فشارهای استکباری حل و این بحران را پشت سر بگذارد.معاون عمران و محیط زیست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران مهم‌ترین نیاز صنعتگر را میزان رضایت برشمرد و تصریح کرد: یکی از مشکلات بخش صنعت در اصفهان عدم همدلی و همکاری با همدیگر است.وی اظهار کرد: در بسیاری از شهرها این همدلی و پشت گرمی وجود دارد، اما چنین چیزی را ما در بخش صنعت اصفهان نمی‌بینیم.صادقی به بودجه‌های اختصاص یافته اشاره کرد و افزود: بودجه‌های عمرانی در شهرک‌های صنعتی سه بخش داخلی توسط (خود صنعتگر)، بودجه اصلی عمرانی (استانی) و بودجه ناچیز (ملی) است.معاون عمران و محیط زیست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: بودجه عمرانی استانی اصفهان در سال 89 برای این بخش صفر، و برای سال 90 بودجه عمرانی شرکت‌های صنعتی3.7 میلیارد تومان بوده است.صادقی همچنین در مورد بودجه ملی گفت: بودجه ملی بسیار محدود است که بخشی از آن را برای تصفیه‌خانه‌های شهرک‌های صنعتی اختصاص داده‌ایم.انتهای پیام/ح20/ض1002.
جعفر صادقی معاون عمران و محیط زیست شرکت شهرکها
جعفر صادقی معاون عمران و محیط زیست شرکت شهرکها
16:25 - 18 مهر 1391

1 بازنشر
4 بازدید




1 پاسخ