400 برنامه رادیو و تلویزیونی با موضوع نیروی انتظامی پخش شد

خبرگزاری فارس: معاون اجتماعی پلیس بوشهر گفت: از اول سال جاری تاکنون بیش از 400 برنامه رادیویی و تلویزیونی مصاحبه فرماندهان در صدا و سیما پخش و 734 مورد خبر در مورد نیروی انتظامی در مطبوعات محلی درج شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر غلامرضا خضری عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هفته نیروی انتظامی بهترین فرصت برای نشان دادن توانمندی‌ها و اقتدار پلیس در سطح جامعه است. وی هفته ناجا را تجلی‌گاه تعامل مستمر پلیس با اقشار مختلف جامعه برشمرد و افزود: این هفته بهترین فرصت برای نشان دادن توانمندی‌ها و اقتدار نیروی انتظامی است. وی گفت: برنامه‌های هفته ناجا در حول محور پیشگیری و افزایش آگاهی‌های انتظامی و اجتماعی شهروندان برنامه‌ریزی شده و تمامی یگان‌ها و پلیس‌های تخصصی نیز برنامه‌های خود را حول محور این دو اصل مهم طراحی کرده‌اند، ضمن اینکه در این هفته تلاش‌های زیادی در راستای افزایش آگاهی‌های انتظامی و اجتماعی شهروندان برداشته شده است. دبیر ستاد بزرگداشت هفته ناجا استان بوشهر با اشاره به شعار هفته ناجا با عنوان «سرمایه اجتماعی اساس اقتدار ما» تعامل و مشارکت مردمی را در راستای برقراری امنیت اجتماعی به عنوان بهترین و بزرگترین سرمایه نام برد. معاون اجتماعی پلیس بوشهر در ادامه به عملکرد مرکز مشاوره این معاونت اشاره کرد و گفت: این مرکز ضمن هماهنگی با اداران برون سازمانی، آسیب‌های مناطق را شناسایی و کلاس‌های آموزشی و مشاوره گروهی را با توجه به آسیب‌پذیری هر منطقه برگزار می‌کند. این مقام انتظامی در ادامه افزود: 98 درصد از پرونده‌های ارجاعی به کلانتری‌های استان توسط مددکاران و کارشناسان مرکز مشاوره این معاونت به مصالحه ختم شده است.
خضری ضمن تشکر و قدردانی از صدا و سیمای مرکز بوشهر و همچنین مطبوعات محلی بوشهر اظهار داشت: از اول سال جاری تاکنون بیش از 400 برنامه رادیویی و تلویزیونی مصاحبه فرماندهان در صدا و سیما پخش و 734 مورد خبر در مطبوعات محلی درج شده است. معاون اجتماعی پلیس بوشهر نظرسنجی را از قدم‌های مؤثر در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و وقوع جرم برشمرد و گفت: این معاونت در این مدت دو مورد نظرسنجی در سطح استان انجام داده است. وی به تعامل با ادارات دولتی توسط این معاونت اشاره کرد و افزود: اداره مشارکت و عمومی معاونت اجتماعی بوشهر از ابتدای سال جاری تاکنون 540 جلسه هماهنگی و نشست با سازما‌ن‌های دولتی ، 470 نمایشگاه مشارکتی و 254 نفر جذب رابط سازمان‌های دولتی و غیردولتی داشته است. معاون اجتماعی پلیس بوشهر در پایان از چاپ بیش از پنج هزار جلد کتابچه دانستنی‌های انتظامی و همچنین چاپ چهار هزار فلش کارت با موضوع حجاب و عفاف توسط اداره آموزش همگانی طی مدت مذکور خبر داد. انتهای پیام/ش20/د1000
معاون اجتماعی پلیس بوشهر
19:06 - 9 مهر 1391

1 بازنشر
8 بازدید




1 پاسخ