حضرت معصومه(س) الگویی شایسته‌ برای دختران است

خبرگزاری فارس: مدیرکل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم گفت: حضرت معصومه(س) در معاشرت، ارتباط با اجتماع، علم، حجاب و پوشش اسلامی، دانش، تقوا، تدین و زهد الگویی مناسب برای دختران و بانوان جامعه است.
حجت‌الاسلام غلام موسوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم ضمن تبریک ایام دهه کرامت اظهار کرد: اکنون ایرانیان بر سفره کریمانه و با کرامت حضرت معصومه(س) و علی بن موسی الرضا(ع) میهمان هستند. وی خاطر نشان کرد: مردم ایران اسلامی خود را مدیون این دو بزرگوار می‌دانند بنابراین با برگزاری مراسم‌های جشن و محافل در ایام دهه کرامت ارادت خود را به خاندان اهل بیت(ع) نشان می‌دهند. مدیرکل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ادامه داد: ما وظیفه داریم انوار قدسی و اهل بیت(ع) با عظمت پیامبر اسلام(ص) را به خوبی معرفی کرده و در این خصوص رسالت خود را انجام دهیم. وی با تاکید بر بهره‌گیری از ایام دهه کرامت گفت: این دهه فرصتی طلایی برای معرفی، شناسایی، شناختن و شناساندن معارف الهی، سیره و سلوک امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) و تبیین شخصیت این دو بزرگوار است. موسوی خاطر نشان کرد: ما نیاز به اسوه و الگو و راهنما داریم و امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) اسوه‌های الهی هستند که باید تمام مراحل زندگی اجتماعی، سیاسی، فکری و فرهنگی آنها را به خوبی شناخته و برای مردم معرفی و تبیین کنیم. وی عنوان داشت: نهادهای فرهنگی، ارگان‌ها، رسانه‌های تبلیغی و مبلغان باید با استفاده از فرصت دهه کرامت مردم را با معارف اسلامی و سیره اهل بیت(ع) آشنا کنند. مدیرکل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تاکید کرد: لازم است احکام، معارف الهی و آیات برای مردم تبیین شود تا دین خود را نسبت به این بزرگواران ادا کنیم.
وی با بیان اینکه فاطمه معصومه(س) بانوی با کرامت، معصوم، عالمه و دانشمند است گفت: این بانوی بزرگوار از نظر زندگی، معاشرت، ارتباط با اجتماع، علم، حجاب و پوشش اسلامی، دانش، تقوا، تدین و زهد بهترین الگو برای دختران و بانوان جامعه است. موسوی یادآور شد: باید شخصیت این بانوی بزرگوار را بشناسیم و سیره، سلوک، زندگی و خصایص ایشان را چراغ راه خود قرار دهیم. انتهای پیام/و20/د1000
موسوی مدیرکل امور مبلغان دفتر تبلیغات
16:08 - 27 شهریور 1391

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ