200 عنوان برنامه در خوزستان برگزار می‌شود

خبرگزاری فارس: دبیر ستاد برگزاری هفته دفاع مقدس در استان خوزستان از برگزاری 200 عنوان برنامه در هفته دفاع مقدس خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز عبدالمجید عقیلی پیش از ظهر امروز در نشست خبری ویژه هفته دفاع مقدس گفت: در این هفته برگزاری بیش از 200 عنوان برنامه از سوی سازمان‌ها و ادارات استان پیش‌بینی شده است. وی با اشاره به اهمیت تاریخ ملی هر جامعه اظهار کرد: ملت ایران هم در تاریخ دور و هم تاریخ نزدیک حماسه آفرینی بوده و از انقلاب تا کنون فراز و فرودهای بسیار همراه با محنت و سختی و استقلال و پیروزی را از سر گذرانده است. مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان دوران هشت ساله دفاع مقدس را برگ زرینی از تاریخ ایران دانست که در آن چهره مقاومت و پایداری مردم به نمایش درآمد. وی اظهار کرد: در دوران هشت ساله دفاع مقدس علاوه بر تقویت پایه‌های نظام و بوجود آمدن انسجام و تحمیل اقتدار ملی بر دشمنان، انقلاب را نیز به جهان صادر کردیم. به گفته وی، فکر استقلال خواهی، آزادی و نقش آفرینی دین در حکومت از انقلاب اسلامی ایران به سایر نقاط جهان صادر شد و بیداری اسلامی نشان دهنده این تأثیر است. عقیلی تأکید کرد: هفته دفاع مقدس باید بتواند به زوایای مختلف این حماسه‌ها بپردازد تا لایه‌های عمیق آن در شلمچه، دشت آزادگان، آبادان و خرمشهر و روستاهای دورافتاده به جامعه نشان داده شود.
وی تبیین اتحاد و همبستگی مردم،‌ نقش و جایگاه رهبری امام و تبعیت مردم، هوشیاری و بصیرت نوجوانانی که به جبهه‌های جنگ رفتند، حضور زنان در کنار مردان از نخستین روزهای نبرد و تحمل رنج‌های تحریم اقتصادی و پشتیبانی از جبهه‌ها را از اولویت‌های برنامه‌های هفته دفاع مقدس عنوان کرد. این مقام مسئول افزود: توجه ویژه به جایگاه شکست حصر آبادان که یک سال در محاصره بوده و پشتیبانی شهروندان این شهر امسال مدنظر است. وی با تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس در سال جاری تصریح کرد: در اجرای برنامه‌های هفته دفاع مقدس جلوگیری از خودشیفتگی تبلیغاتی در سازمان‌ها و نقد منصفانه برنامه‌های تدارک دیده شده قبل از اجرا و توجه جدی به مقوله ضد تبلیغ در عرصه دفاع مقدس و جلوگیری از اشاعه آن مورد توجه است. عقیلی از برگزاری رژه نیروهای مسلح در اهواز و آبادان در هفته دفاع مقدس خبر داد و افزود: عملیات فرود چتربازان در اهواز، برگزاری جشنواره تئاتر پایتخت پنجره‌ها در آبادان، غبار روبی مزار شهدا، برگزاری یادواره شهدای نفت در آبادان، برپایی جشنواره ملی فیلم مقاومت توسط سپاه در شهرستان‌های مرزی (آبادان، خرمشهر، سوسنگرد، هویزه و شوش) و حضور فرماندهان و تبیین و تجزیه و تحلیل هشت سال دفاع مقدس در صدا و سیما از مهمترین برنامه‌های این هفته است. وی ادامه داد: سپاه ولی عصر از 31 شهریور تا 10 مهر ماه رزمایشی در ساحل شرقی و غربی رودخانه کارون حد فاصل پل سوم تا هفتم برگزار می‌کند.
این مقام مسئول در حوزه دفاع مقدس خوزستان همچنین از رونمایی شش فیلم مستند مرتبط با شهدای محوری استان در هفته دفاع مقدس خبر داد و اظهار کرد: یکی از این آثار در مورد شهید جرفی، نخستین شهید دولت است که توسط اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس استان ساخته شده است. انتهای پیام/غ10/ژ1001
دفاع مقدس
دفاع مقدس
14:46 - 21 شهریور 1391

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ