افزایش 2 برابری اراضی کشاورزی به سیستم‌های نوین آبیاری

خبرگزاری فارس: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: طی سال گذشته برای نخستین بار 12 هزار و 300 هکتار از اراضی در استان کرمان تحت آبیاری تحت فشار در آمده‌اند که این رقم بیش از 2 برابر سال قبل است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهربابک، عباس ملایی پیش امروز در جلسه شورای برنامه‌ریزی شهرستان شهربابک اظهار داشت: با توجه به تحریم‌های اقتصادی دشمن تولید یک کیلو گندم همانند زدن تیری به قلب دشمن است و تحریم‌ها و توطئه‌های دشمن فقط با تکیه به فرمایشات رهبری و تولید ملی و ایجاد شغل خنثی می‌شوند. وی بیان داشت: طی سال گذشته برای نخستین بار 12 هزار و 300 هکتار از اراضی در استان کرمان تحت آبیاری تحت فشار در آمده‌اند که این رقم بیش از دو برابر سال گذشته است. ملایی عنوان کرد: آبیاری تحت فشار از سال 72 تاکنون 48 هزار و 300 هکتار است که در سال گذشته این سیستم برای 12 هزار و 300 هکتار انجام شده که این عدد به اندازه 25 درصد از مجموع کار است. وی ابراز داشت: طی سال‌های گذشته اختیارات مالی مدیران شهرستان‌ها 5 میلیون تومان بود که در حال حاضر این رقم به 20 میلیون تومان افزایش پیدا کرده است. ملایی تصریح کرد: همچنین برای کاهش تردد مردم شهرستان‌ها به مراکز استان، اختیارات خودم را در اختیار مدیران شهرستان‌ها قرار داده‌ام و مدیر می‌تواند، مجوز و پروانه صادر کند. وی همچنین از افزایش اعتبارات استانی بخش کشاورزی شهرستان شهربابک از 450 میلیون تومان به 800 میلیون تومان خبر داد و خاطرنشان کرد: ستاد توسعه بخش کشاورزی مکانی است که می‌توانیم بخشی از زیرساخت‌های کشاورزی را از نظر تولید در شهرستان انجام دهیم.
این مسئول عنوان کرد: 220 میلیارد تومان اعتبار با بهره هفت درصد و بازپرداخت پنج تا 10 ساله در استان کرمان وجود دارد که برای شهربابک هیچ سقفی برای پرداخت این تسهیلات وجود ندارد. انتهای پیام/غ20/ژ1001
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کرمان
15:52 - 28 مرداد 1391

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ