مردم شوشتر امروز به استقبال درهای حرم علوی میروند
خبرگزاری فارس: فرمانده سپاه ناحیه شوشتر از استقبال مردم این شهرستان از درهای حرم علوی همزمان با شب ضربت خوردن امیرالمومنین علی (ع) خبر داد.
عبدالهادی حسینزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار داشت: درهای حرم علوی عصر امروز به شهرستان میرسد و قرار است امشب مراسم احیاء لیالی قدر در کنار درهای حرم علوی برگزار شود.
وی افزود: امروز دو در حرم علوی که از استان اصفهان بارگیری شده و به استان خوزستان رسیدهاند، در شوشتر مستقر میشود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: کاروان حامل درهای ساخته شده حرم علوی قرار است پس از استقبال از طرف مردم در ورودی شهرستان در حسینیه عاشقان ثارالله (بقعه سیدمحمد بازار) و مقام حضرت علی (ع) وقوف نماید و درها در این مکانها قرار میگیرد.
حسینزاده با اشاره به برنامه لیالی قدر در شهرستان شوشتر، گفت: قرار است مراسم شب 19 رمضان در حسینیه عاشقان ثارالله و در شبهای 21 و 23 رمضان در مزار شهدای گمنام شهرستان شوشتر در بقعه امامزاده عبدالله برگزار شود.
وی از عموم مردم شوشتر برای حضور در مراسم استقبال از درهای حرم علوی و شرکت در مراسم لیالی قدر توسط برگزارکنندگان مراسم در حسینیه عاشقان ثارالله شوشتر دعوت به عمل آورد.
انتهای پیام/غ30/ژ1001
11:40 - 17 مرداد 1391