رونمایی بخشی از سامانه سیمابر گلستان

خبرگزاری فارس: مدیرکل آمار و اطلاعات استانداری گلستان از رونمایی بخشی از سامانه سیمابر گلستان در ابتدای آبان ماه امسال متقارن با "روز آمار و برنامه‎ریزی" خبر داد.
قدرت‎الله عابدی امروز در گفت‎وگو با خبرنگار فارس در گرگان اظهار داشت: سامانه سیمابر، سامانه جامع نظام آماری استان است که یکی از اقدامات بزرگ و محوری در نظام آمارهای ثبتی استان و کشور محسوب می‎شود. وی با بیان اینکه طراحی سامانه با شکل‎گیری کمیته‎هایی در حوزه معاونت و برنامه‎ریزی استان انجام شده تصریح کرد: کمیته‎هایی نظیر تدوین اقلام آماری، اطلاعاتی و شاخص‎های توسعه‎ای داریم که مبنای این اقدامات بر اساس تعاریف و مفاهیم استاندارد پایه‎ریزی شده است. مدیرکل آمار و اطلاعات استانداری گلستان با بیان اینکه سیمابر تا پایان سال جاری عملیاتی می‎شود متذکر شد: پس از تکمیل این سامانه، تبادل اطلاعات بین دستگاه‎های اجرایی فقط از این طریق و با هماهنگی دفتر آمار و اطلاعات استانداری گلستان انجام خواهد شد و تمام دستگاه‎ها ملزم خواهند شد که از یک منبع، برداشت اطلاعات کنند. عابدی خاطر نشان کرد: تمام دستگاه‎های اجرایی، دانشگاه‎ها، شرکت‎های دولتی، بانک‎های دولتی و خصوصی، مؤسسات مالی و اعتباری و بیمه‎ها موظف هستند تهیه شناسنامه اقلام آماری، اطلاعاتی و شاخص‎های برنامه‎ریزی را مطابق فرم‎های استاندارد تهیه شده، پس از طراحی در سامانه سیمابر قرار دهند.
وی به‌هنگام‎سازی اطلاعات توسط دستگاه‎های اجرایی را در این سامانه مهم خواند و یادآور شد: لازم است اطلاعات در سامانه به روز باشد و هر زمان که مدیر استان و سایر متولیان برای برنامه‎ریزی به اطلاعات نیاز داشتند با مراجعه به این سامانه اطلاعات مورد نیاز خود را دریافت کنند. مدیرکل آمار و اطلاعات استانداری گلستان با بیان اینکه عملیات اجرایی و کارشناسی این سامانه از اسفند سال گذشته انجام شده اذعان داشت: بنا داریم تا دستگاه‎های اجرایی در نیمه دوم سال جاری نسبت به ثبت اطلاعات خود در این سامانه اقدام کنند. انتهای پیام/ن20/د1000
قدرت الله عابدی
07:35 - 24 تیر 1391

1 بازنشر
5 بازدید




1 پاسخ