انجمن قدیم خوشنویسی استان مرکزی فاقد وجاهت قانونی است

خبرگزاری فارس: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به آغاز فعالیت انجمن جدید خوشنویسی، فعالیت انجمن قدیم خوشنویسی استان را فاقد وجاهت قانونی دانست.
مصطفی مشایخی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: بر اساس نظر وزارت فرهنگ و ارشاد استان فعالیت انجمن قدیم خوشنویسی استان به دلیل عدم هماهنگی، تمکین نکردن به خواسته‌های وزارت و عدم حرکت بر اساس موازین قانونی فاقد وجاهت قانونی است. وی با بیان اینکه انجمن جدید خوشنویسی استان زیر نظر استاد سلحشور فعالیت خود را آغاز کرده است تصریح کرد: به دلیل تمکین نکردن انجمن قدیم خوشنویسی از برنامه‌های وزارت ارشاد شکایت‌هایی علیه این انجمن در قوه قضاییه و دیوان عدالت اداری مطرح شد که در نهایت دیوان عدالت اداری رأی به وزارت ارشاد داد و بر این اساس فعالیت این انجمن از دید وزارت‌ فرهنگ و ارشاد اسلامی قانونی نبوده و مدارک و آموزش‌های ارائه شده از سوی آن نیز وجاهت قانونی ندارد. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه هم‌اکنون هم انجمن قدیم و هم انجمن جدید در استان مشغول فعالیت هستند گفت: اداره فرهنگ و ارشاد استان موظف به حمایت از انجمن جدید است، بر این اساس شورای موقت این انجمن را با حضور نماینده انجمن خوشنویسان مرکز و نماینده وزیر در استان تشکیل داده که بعد از گذشت مدت کوتاهی شورای مرکزی انجمن طی رأی‌گیری‌ انتخابات را برگزار خواهند کرد. مشایخی گفت: استان مرکزی قطب خوشنویسی کشور است، هنرمندان این رشته از توانمندی‌ها و استعدادهای بسیار بالایی برخوردار هستند که می‌طلبد با هماهنگی مسائل و مشکلات را حل کرد و اجازه نداد مسائل سلیقه‌ای موجب به هدر رفتن استعدادهای هنرمندان این عرصه شود.
وی با اشاره به برپایی نمایشگاه آثار خوشنویسان انجمن خوشنویسان ایران شعبه اراک بیان داشت: برپایی این نمایشگاه نخستین حرکت انجمن جدید بود که با همکاری شهرداری اراک در فرهنگسرای شهرداری برپا شده است. به گفته وی این نمایشگاه تا دوم تیر ماه برای بازدید علاقمندان دایر است. انتهای پیام/خ20/د1000
مصطفی مشایخی مدیر کل ارشاد استان مرکزی
10:32 - 30 خرداد 1391

1 بازنشر
3 بازدید




1 پاسخ