حضور مشاوران جوان در اداره‌های صومعه‌سرا

خبرگزاری فارس: رئیس گروه مشاوران جوان فرمانداری صومعه‌سرا از حضور مشاوران جوان آموزش دیده در اداره‌های این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از صومعه‌سرا، مرتضی ذوقی عصر امروز در نخستین جلسه شورای اداری حوزه مشاوران جوان در سالن فرمانداری این شهرستان، اظهار کرد: مشاوران جوان یک فرصت برای ایجاد مسیرهای بیشتر توسعه و پیشرفت هستند. وی با اشاره به عملکرد مشاوران جوان حوزه فرمانداری صومعه‌سرا تصریح کرد: مشاوران جوان فرمانداری صومعه‌سرا از شش سال قبل با همکاری گروهی تحصیلکرده آغاز به فعالیت کرد. رئیس گروه مشاوران جوان فرمانداری صومعه‌سرا با مثبت ارزیابی کردن عملکردهای این گروه، افزود: در حال برنامه‌ریزی برای اجرای فعالیت‌های موثر و بهتر در حوزه مشاوره‌ای هستیم. ذوقی از حضور مشاوران جوان فرمانداری صومعه‌سرا در اداره‌های این شهرستان خبر داد و بیان کرد: تمام این افراد نیروهای متخصص و آموزش دیده در بدنه اداره‌های صومعه‌سرا هستند که به ارائه مشاوره در حوزه تخصصی خود می‌پردازند. به گفته وی تاکنون بالغ بر 30 اداره صومعه‌سرا مشاور جوان خود را معرفی کرده‌اند و بقیه اداره‌ها نسبت به این امر اقدامی انجام نداده‌اند. رئیس گروه مشاوران جوان فرمانداری صومعه‌سرا، جدی گرفتن بحث حضور مشاوران جوان در اداره‌ها را امری مهم خواند و تصریح کرد: نباید نسبت به آن سهل انگاری شود. وی به وظایف مشاوران جوان در اداره‌ها و چگونگی فعالیت آنها اشاره کرد و یادآور شد: مشاوران جوان با حضور فیزیکی در اداره‌ها باید تمام موانع و مشکلات اداری را شناسایی و بررسی کرده و در پایان برای جبران آن مشکل راهکار ارائه دهند.
ذوقی، به‌کارگیری از تمام نیروهای متخصص و آموزش دیده صومعه‌سرا را موثر دانست و خاطرنشان کرد: هر حوزه از مشاوران جوان دارای یک تیم برای اجرای وظایف حوزه تخصصی خود است. وی با بیان اینکه شاخص حضور جوانان در اداره‌های صومعه‌سرا بسیار پایین است، متذکر شد: این ضعف و کمبود باید با حضور جوانان در اداره‌ها جبران شود. رئیس گروه مشاوران جوان فرمانداری صومعه‌سرا به امتناع برخی مسئولان اداره‌ها از حضور مشاوران جوان در بدنه اداره‌ها اشاره کرد و یادآور شد: مشاوران جوان تنها نیروی همفکر برای ارائه راهکار و اجرای درست تصمیم‌گیری‌ها به شمار می‌روند. ا‌نتهای پیام/‌ش20/پ3003
مشاوران جوان
19:23 - 26 مه 2012

1 بازنشر
6 بازدید




1 پاسخ