ثبت‏نام 4 هزار دانش‏آموز و فرهنگی دماوندی در طرح حفظ قرآن

خبرگزاری فارس: رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند از ثبت‏نام نزدیک به 4 هزار دانش‏آموز و فرهنگی دماوندی در طرح ملی حفظ قرآن کریم خبر داد.
سیدقاسم حسینی امروز در گفت‏وگو با خبرنگار فارس در شرق استان تهران اظهار داشت: این طرح در راستای توسعه فرهنگ قرآنی در کشور اجرا می‏شود. وی ادامه داد: اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند با توجه به حضور مردمانی متدین در این شهرستان با استقبال چشمگیری در این زمینه مواجه شد. حسینی اضافه کرد: از دیرباز تا کنون، کهن شهرستان دماوند به نام سرزمین دارالمؤمنان شهره خاص و عام بوده و هست. * پذیرش و اسکان 500 مسافر در مدارس دماوند رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند با ارائه آماری از طرح اسکان این نهاد یادآور شد: آموزش و پرورش شهرستان دماوند در زمینه پذیرش و اسکان مسافران تابستانی و نوروزی با رشد قابل توجهی روبه‏رو شد. وی ادامه داد: تابستان و بهار سال 90 نزدیک به 300 مسافر تابستانی و 200 مسافر نوروزی در مراکز اسکان اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند پذیرایی شدند. *افزایش وام ضروری فرهنگیان به 70 میلیون ریال رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند از افزایش وام ضروری فرهنگیان این شهرستان تا سقف 70 میلیون ریال خبر داد. حسینی همچنین از تشرف 200 فرهنگی این شهرستان به آستان ملکوتی حضرت ثامن‏الحجج (ع) خبر داد. وی اظهار داشت: حضور در جوار ملکوتی بارگاه مقدس امام رضا (ع) همواره مایه آرامش قلب، روح و روان مؤمنان است.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند ادامه داد: بنابر این اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند در راستای ارتقای سطح معنوی فرهنگیان نسبت به اعزام این زحمتکشان به مشهد مقدس، برنامه‏های متنوعی را پیش روی دارد. انتهای پیام/ب20/گ1003
حسینی رییس آموزش و پرورش شهرستان دماوند
07:51 - 2 خرداد 1391

1 بازنشر
7 بازدید




1 پاسخ