تمام زوایای انقلاب برای جوانان بازگو شود

خبرگزاری فارس: فرمانده سپاه شهرستان میامی گفت: گوشه گوشه انقلاب را باید برای جوانان بازگو و آنها را با این زوایا آشنا کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از میامی، ظهر امروز ستاد بزرگداشت ایام‏الله خردادماه و سالروز فتح خرمشهر، رحلت امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد با حضور فرمانده، مسئول نمایندگی ولی‏فقیه در سپاه، معاونت‏ها و فرماندهان حوزه‏های بسیج میامی در سالن جلسات سپاه این شهرستان تشکیل شد. فرمانده سپاه شهرستان میامی در این نشست گفت: این روزها تجلی تلخی‏ها و شیرینی‏های انقلاب بزرگ ملت ماست که باید در بزرگداشت آنها تمام سعی و تلاشمان را به ‏کار ببندیم. احمد احمدی افزود: باید با استفاده از فرصت این ایام‏الله، گوشه گوشه انقلاب را برای جوانان بازگو و آنها را با این زوایا آشنا کرد. وی تأکید کرد: باید پیام شهدا و امام خمینی(ره) را به گوش نسل جوان برسانیم، چرا که دشمن برنامه‏ریزی گسترده‏ای برای جوانان دارد و ما نیز نباید غفلت کنیم. مسئول بسیج هنرمندان دامغان نیز از اعزام یک کاروان 20 نفری از اعضای فعال کانون بسیج هنرمندان به نمایشگاه کتاب خبر داد. محمد طالبی گفت: هم‏زمان با برگزاری بیست و پنجمین دوره نمایشگاه کتاب، اعضای کانون بسیج هنرمندان برای بازدید و تهیه کتاب مورد نیاز خود اعزام شدند. وی افزود: تجربه نشان داده است که توجه به کتاب و مطالعه، نیازمند عوامل تهییجی و ترغیبی متفاوتی بوده و یکی از شیوه‏های ترغیبی و جذب مخاطب در معرض دید قرار دادن کتاب است که مخاطبان در زمان خاص و طبق نیاز می‏توانند کتب مورد نیاز خود را تهیه کنند.
مسئول بسیج هنرمندان دامغان گفت: برگزاری نمایشگاه‏های کتاب کار فرهنگی بسیار مؤثری برای فراهم کردن زمینه ارتقای علمی، فرهنگی و اعتقادی اقشار مختلف جامعه است. انتهای پیام/ع10/ط4000
انقلاب
15:58 - 30 اردیبهشت 1391

1 بازنشر
1 بازدید




1 پاسخ