پزشکان مجری طرح خانواده حقوق ثابت ماهانه می‌گیرند

خبرگزاری فارس: فرماندار و رئیس شورای سلامت شهرستان نور گفت: باید به پزشکان تفهیم شود که در اجرای نظام پزشک خانواده یک درآمد منطقی ثابت خواهند داشت که به‌ صورت ماهانه دریافت می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور عبدالقدیر مشایخی پیش از ظهر امروز در جلسه هماهنگی اجرای طرح پزشک خانواده بیان داشت: کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها اولویت طرح پزشک خانواده و تامین‌کننده نظام سلامت است. وی گفت: اجرای این طرح ممکن است در آغاز با تنش و چالش‌هایی برای خانواده‌ها، دستگاه‌های متولی و پزشکان مواجه شود بنابراین اطلاع‌رسانی امری ضروری است و باید به روش ساده و قابل درک برای عموم انجام شود و چالش‌ها برطرف شود. رئیس شورای سلامت شهرستان نور عنوان کرد: توجیه پزشکان نیز امری ضروری است تا با جزئیات اجرای طرح کاملا آشنا و با آگاهی کامل در اجرای این طرح به کیفیت در خدمات به بیماران توجه داشته و اهمیت دهند. مشایخی تصریح کرد: باید به پزشکان تفهیم شود که در اجرای نظام پزشک خانواده یک درآمد منطقی ثابت خواهند داشت که به‌ صورت ماهانه دریافت می‌کنند و این درآمد در این طرح تضمین شده است. فرماندار شهرستان نور فرهنگ‌سازی در اجرای صحیح و کیفی این طرح را ضروری دانست و ادامه داد: با گسترش این فرهنگ در مدارس با کمک آموزش و پرورش، دانش‌آموزان می‌توانند موضوع را به راحتی به خانواده‌های خود منتقل کنند و تاثیر آن به مراتب بیشتر خواهد بود. این مسئول از شبکه بهداشت و درمان خواست تا در معرفی پزشک به خانوارها سعی شود پزشکان با تعهد بالاتر و مسئولیت‌پذیرتر معرفی شوند تا از نارضایتی افراد جامعه جلوگیری شود و از بروز تنش و چالش دور باشیم.
رئیس اداره تامین اجتماعی نور نیز در این جلسه با اعلام آمادگی تامین اجتماعی و معرفی بیمه‌شدگان زیر پوشش این اداره متذکر شد: بسیاری از افراد جامعه زیر پوشش نیستند و لازم است تدابیر لازم اتخاذ شود تا همگان بهره‌مند شوند. جواد جوادی همچنین از هماهنگی با درمانگاه تامین اجتماعی خبر داد و اذعان داشت: سازمان تامین اجتماعی بیمارستان‌هایی دارد که بیماران زیر پوشش به این بیمارستان‌ها اعزام می‌شوند و باید در این‌باره هم تصمیم اتخاذ شود. انتهای پیام/ن20/د1000
عبدالقدیر مشایخی
14:01 - 30 اردیبهشت 1391

1 بازنشر
2 بازدید




1 پاسخ