برپایی مسابقات اتومبیلرانی و موتورسواری در قزوین

خبرگزاری فارس: رئیس هئیت موتورسواری و اتومبیلرانی قزوین گفت: مسابقات اتومبیلرانی آفرود و موتورسواری تریل عصر امروز در قزوین برگزار می‌شود.
محمدابراهیم عباسی‌امین امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار کرد: مسابقات استانی اتومبیل‌رانی آفرود در پیست ملاصدرای قزوین برای ماشین‌های دو دیفرانسیل عصر امروز برگزار می‌شود. وی وضعیت پیست ملاصدرا را مطلوب برشمرد و بیان کرد: پیست ملاصدرا در شمال شهر قزوین قرار دارد و برای برگزاری هر‌چه بهتر مسابقات اتومبیلرانی آفرود آماده شده است. رئیس هئیت موتورسواری و اتومبیلرانی قزوین مسابقات اتومبیلرانی آفرود را جذاب و دیدنی دانست و تصریح کرد: در این مسابقات اتومبیل‌ها همدیگر را می‌کشند و به نوعی طناب‌کشی انجام می‌دهند. عباسی‌امین با اشاره به مسابقات موتورسواری تریل افزود: امروز همزمان با مسابقات اتومبیلرانی آفرود، مسابقات موتورسواری تریل نیز در جاده بهرام‌آباد منطقه الموت قزوین نیز برگزار می‌شود. این مسئول ورزشی ادامه داد: مسابقات موتورسواری تریل به صورت رفت و برگشت است و موتورسواران انفرادی رقابت می‌کنند. رئیس هئیت موتورسواری و اتومبیلرانی قزوین اضافه کرد: در این مسابقات حدود 40 موتورسوار از استان‌های همدان، تهران، گیلان به همراه قزوین با هم به رقابت می‌پردازند و سطح فنی خود را می‌سنجند. عباسی‌امین یادآور شد: امروز در استان قزوین به صورت همزمان دو مسابقه موتورسواری تریل و اتومبیلرانی آفرود برگزار می‌شود که این ظرفیت بالای استان قزوین را می‌رساند.
رئیس هئیت موتورسواری و اتومبیلرانی قزوین خاطرنشان کرد: این مسابقات سبب افزایش آمادگی اتومبیلرانان و موتورسواران استان قزوین می‌شود و به گونه‌ای در این مسابقات خود را ارزیابی می‌کنند. انتهای پیام/ر20/پ3003
رقابتهای اتومبیلرانی قهرمان جهان
15:08 - 29 اردیبهشت 1391

1 بازنشر
8 بازدید




1 پاسخ