عضویت 17 هزار نفر از دانشآموختگان کشور در سایت جابیران
خبرگزاری فارس: مسئول سایت جابیران جهاد دانشگاهی کشور از عضویت 17 هزار و 704 نفر از فارغالتحصیلان و دانشآموختگان کشور در این سامانه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، مهدی عابدی پیش از ظهر امروز در مراسم پایانی دهمین گردهمایی سراسری واحدهای جهاد دانشگاهی در سالن دولت استانداری کردستان اظهار کرد: بیشتر فعالیتهای معاونت اشتغال جهاد دانشگاهی کشور در حوزه اطلاعرسانی و انتشارات رویدادهای تخصصی است. وی با اشاره به اقدامات معاونت اشتغال جهاد دانشگاهی کشور بیان کرد: مدیریت و توسعه کتابخانه تخصصی اشتغال، چاپ و نشر جلد دوم فرهنگ توصیفی ساماندهی و مدیریت مرکز اسناد سازمان و مستندسازی رویدادها، ساماندهی و مدیریت مرکز رویدادها و حمایت از نخستین کنفرانس دانشجویی کارآفرینی از اقدامات مهم این معاونت در طول سال گذشته بوده است. مدیر اداره خدمات اطلاعرسانی بازار کار سازمان همیاری اشتغال جهاد دانشگاهی کشور در ادامه به فعالیت پایگاه اطلاعرسانی شغلی جابیران اشاره کرد و افزود: در سال گذشته بیش از 9 میلیون و 67 هزار مورد بازدید از این سایت در سطح کشور انجام شده که 17 هزار و 700 نفر عضو این پایگاه شدند. عابدی در ادامه بیشترین استان عضو پایگاه اطلاعرسانی شغلی جابیران را استان تهران عنوان کرد و گفت: در حال حاضر 109 نفر از استان کردستان عضو این پایگاه شغلی جهاد دانشگاهی هستند. وی به آغاز فعالیت و راهاندازی سایت جابیران و دفتر همیاری اشتغال دانشآموختگان کردستان از روز گذشته اشاره و اظهار امیدواری کرد با راهاندازی این پایگاه اطلاعرسانی شغلی در کردستان فارغالتحصیلان بیشتری در این سامانه ثبتنام کنند.
عابدی هدف از راهاندازی پایگاه اطلاعرسانی اشتغال کشور را جمعآوری اطلاعات دانشآموختگان جویای کار در کشور دانست و گفت: این پایگاه در سال 79 آغاز به کار کرد و در حال حاضر نیز فعال است. * عضویت بیش از هزار بنگاه در پایگاه جابیران مدیر اداره خدمات اطلاعرسانی بازار کار سازمان همیاری اشتغال جهاد دانشگاهی کشور از عضویت یکهزار و 84 بنگاه در پایگاه اطلاعرسانی شغلی جابیران در سطح کشور خبر داد و تصریح کرد: استان تهران بیشترین حجم ثبتنام بنگاه در این پایگاه شغلی را دارد اما در استان کردستان فقط یک بنگاه به عضویت درآمده که امیدواریم در سالجاری تعداد این بنگاهها بیشتر شود. عابدی اضافه کرد: در طول سال گذشته 124 هزار نفر در سطح کشور وارد سایت اطلاعرسانی شغلی جابیران شدند. وی در ادامه به فعالیت سامانه نظام جامع اطلاعرسانی اشتغال در کشور اشاره و خاطرنشان کرد: سه میلیون و 396 هزار نفر در سطح کشور از این سامانه بازدید کردهاند. مدیر اداره خدمات اطلاعرسانی بازار کار سازمان همیاری اشتغال جهاد دانشگاهی کشور با اشاره به ثبتنام 20 هزار نفر در سامانه اطلاعرسانی شغلی جابیران اظهار کرد: همچنین در سامانه آموزش و سنجش این اداره نیز در طول سال گذشته به 2 هزار نفر خدمات آزمون و ارزیابی داده شده است. عابدی در پایان به ارائه مشاوره شغلی مجازی به 700 نفر از ثبتنامشدگان در سامانه نظام جامع اطلاعرسانی اشتغال اشاره کرد و گفت: سامانه مجازی مشاوره شغلی نخستین مرکز مجازی کشور است.
13:00 - 28 اردیبهشت 1391