استخدام 2000 مربی مراکز فنی و حرفه‌ای از مناطق محروم

خبرگزاری فارس: معاون اداری و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: امسال دو هزار مربی مراکز فنی و حرفه‌ای با اولویت مناطق محروم استخدام می‌شوند.
به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، اژدر ولیخانی به اتفاق تنی چند از کارشناسان این سازمان به استان سیستان‌وبلوچستان سفر کرده است و صبح امروز با حضور در گلزار شهدای زاهدان و قرائت فاتحه، یاد شهدای والا مقام هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشت. وی در ادامه با نماینده ولی‌فقیه در استان دیدار کرد. نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان در این دیدار اظهار داشت: تنها نهادی که در استان کار تربیت نیروهای متخصص و کار آزموده را بر عهده دارد اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای است. وی آموزش نیروی ماهر و متخصص در زمینه شیلات و کشتیرانی در استان را ضروری بیان کرد و از مسئولان کشوری سازمان فنی و حرفه‌ای خواست تا مهارت‌های فنی این رشته‌ها را در استان راه‌اندازی کنند. معاون اداری و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور هم در این دیدار، تلاش برای راه‌اندازی رشته‌های مورد نیاز استان سیستان‌وبلوچستان را از اولویت‌های کاری این سازمان عنوان کرد و گفت: اعتبارات امسال سازمان فنی و حرفه‌ای این استان به صورت ویژه دیده شده تا نیروهای حق‌التدریس بیشتری در مراکز فنی و حرفه‌ای این استان جذب شوند. در ادامه سفر معاون اداری و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به استان، کلنگ احداث خوابگاه فنی و حرفه‌ای شهرستان خاش به زمین زده شد. ولیخانی با بیان اینکه این خوابگاه با زیر بنای 670 متر و اختصاص هفت میلیارد ریال اعتبار ساخته می‌شود، اظهار داشت: امسال 11 طرح فنی و حرفه‌ای دیگر از محل مصوبات سفر هیئت دولت در این استان اجرا می‌شود.
معاون اداری و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور بیان کرد: این طرح‌ها شامل ساخت شش مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای در مناطق مرزی، سه خوابگاه شبانه‌روزی مرکز فنی و حرفه‌ای خواهران و طرح‌های توسعه مراکز شبانه‌روزی با 45 میلیارد ریال اعتبار است. ولیخانی تجهیز کارگاه‌ها و ایجاد رشته‌های تخصصی در مراکز فنی و حرفه‌ای را از دیگر برنامه‌های این سازمان در آینده عنوان کرد. وی تصریح کرد: دو هزار مربی مراکز فنی و حرفه‌ای با اولویت مناطق محروم استخدام خواهند شد و چهار هزار و 876 نفر از مربیان حق‌التدریس مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در کشور به صورت رسمی تبدیل وضعیت داده خواهند شد. انتهای پیام/و10/ض1002
سازمان فنی و حرفه‌ای
15:06 - 14 اردیبهشت 1391

1 بازنشر
4 بازدید




1 پاسخ