200 زوج مینابی تحت پوشش کمیته امداد راهی خانه بخت شدند

خبرگزاری فارس: به مناسبت سالروز تاسیس کمیته امداد و آغاز هفته احسان و نیکوکاری جشن پیوند 200 زوج جوان مینابی از کمیته امداد هشت‌بندی، منطقه یک و منطقه دو میناب در این شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از میناب در شرق هرمزگان، مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان میناب ظهر امروز در این آئین با اشاره به خدمات کمیته امداد در بدو تاسیس اظهار داشت: عملکرد نهاد امداد در آغاز به کار به گونه‌ای بود که خرسندی امام و مسئولان را جلب کرد و طی سال‌های بعد از آن واحدهای متفاوتی به آن اضافه شد. کاظم صالحی با بیان اینکه کمیته امداد میناب تاکنون دو همایش را در قالب جشن مزدوجین فرزندان مددجو در این شهرستان برگزار کرده است، افزود: به ازای هر نوعروس 10 میلیون ریال هدیه به آنها پرداخت شده است. وی با بیان اینکه زندگی مشترک دارای آداب و رسوم خاص و ویژه ای است خطاب به مزدوجین گفت: باید از زندگی ائمه اطهار و به ویژه مولا علی (ع) و حضرت زهرا (س) الگو گرفته و توصیه‌های آنان را در زندگی به کار بست. این مسئول افزود: به کار بستن اندیشه مولای متقیان و حضرت زهرا و تمسک به قرآن کریم، تربیت صحیح فرزندان با استفاده از تعالیم اسلامی، توجه به نقش هدایت و شکر به درگاه الهی از مواردی است که همه جوانان و کسانی که وارد زندگی مشترک می‌شوند باید به آن توجه کنند. صالحی بیان داشت: تعامل و تفاهم و ایجاد زمینه خودباوری و توجه به مقام و منزلت زن توسط مردان و ارزش گذاری به مدیریت خانواده توسط زن از دیگر اموری است که باید در تمام مراحل زندگی سرلوحه کار زوج‌های جوان باشد.
در این مراسم ضمن جاری کردن صیغه عقد یک زوج از خانواده سادات تحت حمایت کمیته امداد به صورت نمادین، به هر زوج مبلغ 10 میلیون ریال و یک جلد قرآن مجید اهدا شد. انتهای پیام/ن۲۰
مراسم ازدواج فرزندان شاهد و ایثارگر شهرستان قم
14:57 - 15 اسفند 1390

1 بازنشر
8 بازدید




1 پاسخ