میزگرد نامزدهای حوزه انتخابیه بیرجند و درمیان در دانشگاه بیرجند برگزار شد

خبرگزاری فارس: میزگرد نامزدهای نهمین دوره مجلس در حوزه انتخابیه شهرستان‌های بیرجند و درمیان با عنوان انتخابات و دانشگاه در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، در این مراسم که صبح امروز در دانشگاه بیرجند برگزار شد حجت‌الاسلام سید محمدباقر عبادی، محمدرضا مجیدی، رضا حسنی‌صفت، علیرضا حسنی و عبدالرضا طرزی حضور یافته و به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند. در ابتدا سئوالاتی از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه بیرجند مطرح شد که از آنجا که سخنرانی کاندیداها بر اساس حروف الفبا بود فقط رضا حسنی‌صفت به آنها پاسخ داد و چون جلسه به رکود کشیده شده بود، مجری از نامزدها خواست به بیان دیدگاه‌های خود بپردازند. نخستین سئوالی که از سوی احمد لامعی معاونت فرهنگی دانشگاه بیرجند مطرح شد این بود که نقش اسلام در پیشرفت کشور به چه اندازه است؟ رضا حسنی‌صفت در جواب این سئوال گفت: پیشرفت در سایه اسلام است و در اسلام تأکید زیادی بر علم‌آموزی شده است و این علم‌آموزی باعث پیشرفت کشور خواهد بود. وی درباره عقلانیت بدون تعهد تصریح کرد: عقلانیت همراه با تعهد معنا دارد و تعهد باید همراه با تخصص باشد و این دو مکمل یکدیگر هستند. حسنی‌صفت راجع به نگاه به عفاف و حجاب اظهار داشت: عفاف و حجاب از قدیم مورد توجه بوده است و در این ایام هم به شدت مورد توجه است. وی راجع به علم‌آموزی نیز گفت: علم‌آموزی اهمیت زیادی دارد و از آنجا که پیامبر نیز به علم‌آموزی تأکید زیادی کرده‌اند، علم‌آموزی می‌تواند باعث پیشرفت کشور شود.
کاندیدای نهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه بیرجند و درمیان به انتقاد از ظاهرسازی پرداخت و رعایت مسایل مربوط به محرمات و نشاط را از محرکات اصلی دانشجو دانست. حسنی‌صفت راجع به دیدگاه سیاسی اقتصادی خود گفت: ما کتاب قانون داریم که به آن عمل می‌کنیم که در این کتاب خداوند دیدگاه‌های خود را برای ما تشریح کرده است که این خود منبع مهمی  برای قانون‌گذاری است. وی در راستای متخصص گریزی از شهرستان بیان کرد: از آنجا که بیرجند بعد از دارالفنون مرکز علمی کشور بوده است ولی در این دوره ما متخصص گریزی را از این شهرستان داریم که باید افراد متخصص از لحاظ مادی و معنوی تامین شوند. حسنی‌صفت دلیل دیگر متخصص گریزی را لغزش صندلی‌های بزرگان دانست و یادآور شد: این بزرگان از آنجا که نمی‌خواهند افراد متخصص به جایگاهی برسند، خود بزرگترین عامل متخصص گریزی از شهرستان می‌شوند. انتهای پیام/ح20
میزگرد
12:12 - 8 اسفند 1390

1 بازنشر
0 بازدید




1 پاسخ