هدایت‌گری و اصلاح باید با ابزار قدرت همراه باشد

خبرگزاری فارس: امام جمعه اصفهان گفت: برای سرعت بخشیدن به حل مسائل فرهنگی و آموزشی اصلاح و هدایت‌گری باید با ابزار قدرت همراه باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد امروز در دیدار با وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش مهد انسان‌سازی است، اظهار داشت: کتاب‌های درسی دانش‌آموزان باید متناسب با سن علاوه بر اینکه آموزه‌هایی را در بردارد، جذابیت هم داشته باشد. وی به برخی دروس پایه اول دبستان اشاره کرد و افزود: برخی از دروس جذاب و آموزنده دوره‌های پیشین و قدیمی باید در پایه‌های مختلف تحصیلی لحاظ شود. امام جمعه اصفهان همچنین به برخی از دروس و شعرهای عربی پایه‌های متوسطه پرداخت و تصریح کرد: برای فهم بهتر چنین دروسی باید آموزش قواعد و قوانین به درستی به دانش‌آموزان آموخته شود. وی با تاکید به اینکه فرهنگ فراگیری در بین دانش‌آموزان باید آموزش داده شود، ادامه داد: آموختن تفکر به یادگیری کمک می‌کند. طباطبایی‌نژاد در ادامه به فرهنگ قرآن‌پژوهی اشاره و تاکید کرد: قرآن سرچشمه فراگیری سایر علوم است و ادبیات آن به نحوی است که به یادگیری سایر علوم کمک می‌کند. وی عملکرد آموزش و پرورش استان اصفهان طی سال‌های اخیر را خوب ارزیابی کرد و گفت: استان اصفهان در امر آموزش و پرورش وضعیت خوبی دارد و نسبت به سایر نقاط کشور به تحول نسبی رسیده است. طباطبایی‌نژاد تحولات آموزش و پرورش را جهشی بزرگ در امر آموزش برشمرد و ادامه داد: آیین‌نامه، دستورالعمل و سند تحول باید در چارچوب باشد.
وی با تاکید به اینکه تمام دست‌اندرکاران باید از این چارچوب تبعیت کنند، بیان داشت: برای سرعت بخشیدن به مسائل فرهنگی و اصلاح افراد باید کار فرهنگی در کنار قدرت باشد. امام جمعه اصفهان هدایت‌گری را گفتن همراه با قدرت دانست و اضافه کرد: برای رسیدن به اخلاق انسانی باید از اکنون برای چشم‌اندازهای آینده برنامه‌ریزی کرد. انتهای پیام/ش20
یوسف طباطبایی نژاد  امام جمعه اصفهان
19:35 - 31 ژانویه 2012

0 بازدید




1 پاسخ