هیچ قرارداد صوری در بانک سپه تاکنون منعقد نشده ‌است

خبرگزاری فارس: مدیر شعب بانک سپه خراسان‌رضوی گفت: هیچ قرارداد صوری در این بانک تاکنون منعقد نشده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، سعید عسکری ظهر امروز در نشست خبری که در سالن کنفرانس بانک مرکزی سپه در مشهد برگزار شد، در پاسخ به سؤالی مبنی بر سودهای بانکی اظهار داشت: سود بانکی که برای تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده هفت تا 20 درصد است که این امر نیز در حال حاضر در بانک‌های سپه در استان اجرا می‌شود. وی در ارتباط با اجرای بخشنامه بانک مرکزی مبنی بر اعطای تسهیلات زیر 100 میلیون ریال با یک ضامن گفت: این بخشنامه به تمام شعب بانک‌ها ابلاغ شده است و زمانی که این بخشنامه  اعلام شد باید اجرایی شود که بر این اساس تاکنون این ابلاغ در شعب بانک استان اجرایی شده است. مدیر شعب بانک سپه خراسان‌رضوی به تسهیلاتی که بانک در ارتباط با کشاورزی و جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی اعطا کرده است، اشاره کرد و گفت: تاکنون در این بخش و به منظور خرید 147 هزار تن محصول گندم کشاورزان استان 622 میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است. وی افزود: علاوه بر این بالغ بر 88 میلیارد و 88 میلیون ریال به باغات و گلخانه‌های استان به منظور حمایت از این بخش مولد و اشتغال‌زا تسهیلات پرداخت شده است. عسکری در ادامه به حضور این بانک در سایر فعالیت‌ها اقتصادی اشاره کرد و اظهار داشت: در حال‌ حاضر 60 درصد سیمان کل کشور نیز از ابتدا تا مرحله پایانی با مشارکت بانک سپه در کشور اجرا می‌شود.
مدیر شعب بانک سپه خراسان‌رضوی در پاسخ به سؤالی در ارتباط با میزان مشارکت‌های این بانک در ایجاد اشتغال‌زایی و حمایت از بنگاه‌های زودبازده گفت: بر این اساس و با تسهیلاتی که بانک در استان اعطا کرده، 10 هزار و 540 فرصت شغلی ایجاد شده است. وی ادامه داد: در بخش خوداشتغالی 12 میلیارد 115میلیون ریال و در بخش مشاغل خانگی یک هزار و 610 میلیون ریال اعتبار در استان اعطا شده است. مدیر شعب بانک سپه استان خراسان‌رضوی به فرصت‌های ایجاد اشتغال با اعطای تسهیلاتی بانکی اشاره کرد و گفت: تاکنون این بانک با تسهیلاتی که به بنگاه‌های زودبازده واگذار کرده، توانسته است بیش از 10 هزار و 542 فرصت شغلی جدید در استان ایجاد کند. عسکری در ادامه به‌سازی بافت‌های فرسوده را از دیگر اقدامات این بانک عنوان کرد و اظهار داشت: در سال‌جاری این بانک در استان بالغ بر 758 میلیون ریال تسهیلات به منظور نوسازی و به‌سازی مسکن روستایی پرداخت کرده است. وی با اشاره به رشد 67 درصدی اعطای تسهیلات در حوزه قرض‌الحسنه گفت: اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه از 202 میلیارد ریال در سال 89 به 338 میلیارد و 733 میلیون ریال در سال 90 افزایش یافته است. مدیر شعب بانک سپه استان خراسان‌رضوی در ارتباط با تعداد دستگاه‌های کارت‌خوان (POS) در استان و مشهد، اظهار داشت: بانک سپه تعداد دستگاه‌های کارت‌خوان از 1400 دستگاه در سال 89 به 13 هزار دستگاه در سال 90 افزایش یافته است.
وی ادامه داد: با اضافه‌شدن 11 هزار 600 دستگاه کارت‌خوان در سال 90، شاهد رشد 729 درصدی در نصب این دستگاه را در سال‌جاری نسبت به سال گذشته بوده‌ایم. مدیر شعب بانک سپه استان خراسان‌رضوی در ارتباط با سایر تسهیلات ارائه شده، اظهار داشت: میزان تسهیلات پرداختی بانک سپه استان در سال‌جاری در بخش قرض‌الحسنه ازدواج 77، درمان و بیماری 119 و رفع نیازهای ضروری 177 درصد رشد در قالب اجرای عقود اسلامی داشته است. انتهای پیام/م10/ط4000
آرم باک سپه
13:46 - 9 بهمن 1390

25 بازدید




1 پاسخ