سرمایهگذاری 6 میلیارد تومانی در بخش معادن مازندران
خبرگزاری فارس: سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از سرمایهگذاری 6 میلیارد تومانی در بخش معادن این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران، مرتضی هاشمپور بیان داشت: در هشت ماه سال جاری 18 پروانه بهرهبرداری معدنی با میزان سرمایهگذاری بیش از 5 میلیارد و 700 میلیون تومان در مازندران صادر شد. وی افزود: این صدور پروانه اشتغال 163 نفر را به همراه داشته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر تعداد 80 درصد رشد داشت، از نظر سرمایهگذاری 147 درصد رشد شده و همچنین از نظر اشتغال نیز 132 درصد رشد را شاهد بودیم. هاشمپور تصریح کرد: میزان ذخیره قطعی پروانه بهرهبرداریهای معدنی صادر شده در سال جاری بیش از 13.6 میلیون تن بود که میزان ظرفیت استخراج اسمی آنها 1202 هزار تن بوده است. سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مازندران خاطرنشان کرد: در سال جاری هشت فقره پروانه اکتشاف و 19 فقره گواهینامه کشف با ذخیره قطعی بیش از 19 میلیون تن و هزینه عملیات 3 هزار و 847 میلیون ریال صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر تعداد 35 درصد رشد داشت و از نظر ذخیره قطعی 102 درصد رشد را شاهد بودیم که هزینه عملیات نیز رشد 332 درصد را به خود دید. وی عنوان کرد: طی سال جاری هشت فقره اجازه برداشت با میزان استخراج اسمی 430 هزار تن صادر شد که از نظر تعداد 166 درصد و از نظر استخراج اسمی نیز 115 درصد رشد داشته است.
هاشمپور اعلام داشت: در حال حاضر 191 فقره پروانه بهرهبرداری معدنی با سرمایهگذاری 52 میلیارد تومان و اشتغال بیش از 3 هزار نفر در استان موجود است که از 191 فقره پروانه بهرهبرداری معدنی، 143 فقره با سرمایهگذاری 43 میلیارد تومان و اشتغال 2 هزار و 821 نفر فعال در حال تجهیز بوده و میزان ذخیره قطعی پروانه بهرهبرداری معدنی این موارد بیش از 440 میلیون تن و میزان استخراج اسمی آنها حدود 14 میلیون تن است. وی ابراز داشت: در حال حاضر 48 فقره پروانه اکتشاف و 32 فقره گواهینامه کشف با تناژ ذخیره 4 میلیون تن و هزینه عملیات 5 میلیارد ریال در استان وجود دارد و در حال حاضر11 فقره اجازه برداشت با میزان استخراج اسمی 775 هزار تن در استان معتبر است. انتهای پیام/صا10
09:41 - 20 آذر 1390