کیاست دانشجو گردن زورمداران را شکسته است

خبرگزاری فارس: سرپرست مرکز آموزش علمی – کاربردی خانه کارگر استان اردبیل گفت: کیاست دانشجویان ما در ادوار مختلف توانسته است گردن زورمداران و گردن‌کشان دنیا را بشکند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، مرتضی مقدم پیش از ظهر امروز در مراسم تجلیل از دانشجویان منتخب مرکز آموزش علمی – کاربردی خانه کارگر اردبیل اظهار داشت: شرافت دانشجویان ما در آزادمنشی و استقلال‌خواهی است که اگر این روحیه را از قشر فرهیخته ما بگیرند دیگر ماهیتی از تشکل‌ها و جنبش‌های دانشجویی باقی نمی‌ماند.وی به ادوار مختلف مبارزات دانشجویی و ایستادگی آنها در برابر اندیشه‌های زورمدارانه و ظلم‌طلبانه تصریح کرد: همان‌گونه که از شعار دانشجویان آزادیخواه این سرزمین احساس می‌شود این‌که دانشجوی ما ذلت را نمی‌پذیرد و همیشه با بصیرت و بینا است.مقدم خاطر نشان کرد: هر چند در طول تاریخ بسیاری از حاکمان و اندیشمندان تاریک‌بین دنیا سعی کرده‌اند فعالیت دانشجویان را محدود و محصور نشان دهند اما به جرأت می‌توان گفت که دانشجویان در هیچ مقطعی از تاریخ ظلم و ستم و تعدی را بر نتافتند بلکه با یک روحیه متحول و آزادانه سعی کردند افکار و اندیشه‌های خود را به دنیا نشان دهند.این مسئول در ادامه سخنان خود سنگر جهاد علمی را سنگر صیانت از آرمان‌خواهی انقلابی و ارزشی دانشجویان توصیف کرد و ادامه داد: دانشجو نه در عصر حاضر بلکه در تمام ادوار مدافع حق و حقیقت بوده و هیچ وقت سعی نکرده است راه را به بیراهه برود.
وی یکی دیگر از ویژگی دانشجوی مسلمان آزادیخواه را پایبندی به آرمان عدالت‌خواهی توصیف کرد و گفت: اگر جنبش‌های دانشجویی اصیل ما امروز مستحکم و مقاوم به حرکت خود ادامه می‌دهند و از هیچ حرکت ستیزجویانه دشمنان ترسی ندارند به خاطر آن است که روحیه عدالت‌خواهانه دانشجویان ما روحیه شرافت، عزت و غیرتی است که در رگ امت اسلامی همیشه وجود داشته است.سرپرست آموزش علمی – کاربردی خانه کارگر اردبیل در ادامه سخنان خود با بیان این‌که این مجموعه دانشگاهی با دارا بودن بیش از یک هزار و 500 دانشجو در دو شعبه اردبیل و پارس‌آباد فعالیت می‌کند تلاش و همت دانشجویان این مرکز را در انجام تحقیقات و کارهای مطالعاتی، علمی و پژوهشی مثبت و سازنده توصیف کرد.وی افزود: این مرکز با دارا بودن 22 کد رشته در مقطع کاردانی و کارشناسی در جهت رشد و شکوفایی و بالا بردن سطح کیفی نیروی کار تأسیس شدند و در این مراکز سعی بر این است که کار و علم با هم تلفیق شود.عضو مجلس کارگری کشور بیان داشت: تاکنون بیش از دو هزار نفر نیز از این مراکز بعد از آموزش‌های مورد نیاز و کسب مهارت‌های لازم فارغ‌التحصیل شدند.مقدم در پایان سخنان خود برنامه‌های خانه کارگر را نیز تأسیس درمانگاه خانه کارگر و مؤسسه کاریابی دانست و تصریح کرد: خانه کارگر در اردبیل با هدف ارایه تسهیلات به اعضای خود تاکنون با بیش از 305 مرکز مختلف عقد قرارداد کرده و به زودی دفترچه مشخصات مراکز طرف قرارداد نیز ارایه می‌شود.انتهای پیام/خ۲۰
آرم دانشگاه جامع علمی کاربردی
علمی کاربردی
12:33 - 18 آذر 1390

0 بازدید




1 پاسخ