بیمارستان‌های کشور از امنیت بالایی برخوردار هستند

خبرگزاری فارس: سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی کشور از امنیت بالایی برخوردار هستند.
سید حمید حسینی در حاشیه افتتاح همزمان پنچ پایگاه خبری اطلاع‌رسانی"وب‌دا" در یاسوج، دزفول، اهواز، جهرم و فسا در به میزبانی استان کهگیلویه و بویراحمد، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج، اظهار کرد: مواردی از نوزاد‌ربایی در یکی از بیمارستان‌های کشور موردی استثنایی بود و این موارد بسیار نادر هستند.سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ‌با بیان این‌که بیمارستان‌های ایران از بیشترین امنیت و آرامش برقرار هستند، گفت: شرایط و ضوابط بیمارستان‌ها امکان تخلف جابه‌جایی نوزادان یا دیگر تخلف‌ها را نمی‌دهد و موردی که اخیرا" اتفاق افتاده و در رسانه‌ها انعکاس داشته، در حد یک توطئه جنایی بوده است.وی بیان داشت: اگر مواردی از این دست در نظام سلامت ما وجود داشته باشد لازم است همه عوامل دخیل، دستگاه‌های امنیتی، قضایی و خود دانشگاه علوم پزشکی باید ورود پیدا کرده و برخورد‌های لازم را داشته باشند.حسینی ادامه داد: تا این لحظه هیچ گزارش یا خبری در این مورد دریافت نکردیم و در این رابطه به استنادات و منابع معتبر توجه داریم نه منابع بی‌اعتباری چون فیس‌بوک یا رسانه‌های بیگانه.مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی‌ برخوردهای قاطع دستگاه‌های قضایی با تخلف‌هایی از این دست را ضروری دانست و ابراز داشت: پرونده تخلف ربوده شدن نوزادی در یکی از بیمارستان‌های کشور در دستگاه قضا پیگیری و منجر به صدور رای شده است.
وی امسال را سال تکمیل خانه‌بهداشتی روستایی خواند و اذعان کرد: با تکمیل این خانه‌های بهداشت و تجهیز آن‌ها به امکانات اولیه بهداشتی و درمانی بدون شک دیگر شاهد مرگ و میری به خاطر کمبود امکانات درمانی در نقاط دور افتاده کشور نخواهیم بود.حسینی خاطرنشان کرد: دولت و نظام اسلامی خدمات بهداشتی و درمانی خوبی را در نقاط مختلف کشور به منظور اجرای عدالت توزیع کرده ولی همواره مقوله فرهنگ‌سازی و پیشگیری بسیار کارا و موثرتر از درمان بوده که امیدواریم راه‌اندازی پایگاه خبری اطلاع‌رسانی "وب‌دا" بتواند این خلاء را در نظام سلامت کشور پر کند.انتهای پیام/‌ش20
حسینی وزارت بهداشت
01:46 - 2 آذر 1390

8 بازدید




1 پاسخ