تمام محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی باز است

خبرگزاری فارس: معاون راهداری اداره کل راه و ترابری آذربایجان غربی گفت: تمام محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی با وجود بارش برف سنگین در چند روز اخیر باز است.
اژدر آق‌گنبدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: در حال حاضر با وجود بارش برف در اغلب محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی تمام محورهای استان باز بوده و تردد در این محورها همچنان ادامه دارد.وی با اشاره به اقدامات انجام گرفته در راستای بازگشایی جاده‌های استان، تصریح کرد: برف‌روبی در محورهایی که بارش برف در آنها شدت بیشتری دارد انجام گرفته است.این مسئول با بیان اینکه در حال حاضر مشکلی در تردد خودروها در محورهای مواصلاتی استان وجود ندارد، افزود: اکیپ‌های راهداری در راه‌های استان مستقر بوده و اقدامات لازم را در این زمینه انجام می‌دهند.آق‌گنبدی تعداد راهدارخانه‌های موجود در جاده‌های استان را 44 راهدارخانه عنوان کرد و گفت: تمام این راهدارخانه‌ها تجهیز شده‌اند.وی با بیان اینکه امسال به دلیل سرمای زودرس و بارش زودهنگام برف در نخستین بارش برف پاییزه آمادگی صد درصدی در راهدارخانه‌ها نداشتیم، گفت: ولی به خوبی توانستیم محورهای استان را بازگشایی کنیم.این مسئول خاطرنشان کرد: راهدارخانه‌های استان نیز در حال حاضر آمادگی کامل در این زمینه دارند و ماشین‌آلات راهدارخانه‌ها نیز آماده شده‌اند.معاون راهداری اداره کل راه و ترابری آذربایجان غربی تعداد ماشین‌آلات سنیگن، نیمه سنگین و سبک استان را 463 دستگاه برشمرد و افزود: 69 اکیپ راهداری در سطح استان اقدامات لازم را در زمان بارش انجام می‌دهند.
آق‌گنبدی اعلام کرد: در حال حاضر شاهد مه‌آلود بودن محورها هستیم و لازم است تا رانندگان دقت بیشتری در رانندگی داشته باشند و داشتن زنجیر چرخ برای رانندگان که در جاده‌ها تردد دارند ضروری است.امسال شاهد بارش زودهنگام برف و سرمای زودرس در آذربایجان غربی هستیم و این امر سبب شده تا راهدارخانه‌های استان آذربایجان غربی زودتر از سال‌های گذشته تجهیز شوند.انتهای پیام/ن۲۰
ترافیک برف
برف جاده
09:18 - 26 آبان 1390

5 بازدید




1 پاسخ