تلاش دولت برای توزیع عادلانه امکانات ورزشی

خبرگزاری فارس: مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز تاکید کرد: یکی از مهم ترین اهداف دولت و وزارتخانه ورزش و جوانان توزیع عادلانه امکانات ورزشی در سراسر کشور است.
بهروز منتقمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج اظهار داشت: برای اینکه بتوانیم در رشته‌های مختلف ورزشی، قهرمانانی تربیت کرده و از آنها در مسابقات بین‌المللی و جهانی به ویژه المپیک توقع کسب مدال و موفقیت داشته باشیم، باید زیرساخت‌های لازم را برای توسعه ورزش کشور فراهم کنیم.وی تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها در تامین زیرساخت‌های ورزشی توزیع عادلانه امکانات است، چرا که اگر تمام امکانات در چند شهر بوده و بقیه مردم از دسترسی به آن محروم باشند، به طور قطع ضربه خواهیم خورد.این مسئول ورزشی خاطرنشان کرد: ایران دارای جمعیت جوانی است و جوانان و نوجوانان ما در رشته‌های مختلف ورزشی استعدادهای بسیاری دارند که باید این توانمندی‌ها پرورش یابد.منتقمی گفت: دولت از ابتدای حضور خود توسعه امکانات ورزشی در سراسر کشور با هدف توزیع عادلانه امکانات و تجهیزات را در دستور کاری قرار داد که خوشبختانه بخش مهمی از این هدف مهم تحقق یافته است.وی افزود: به همین دلیل است که امروز مردم اکثر نقاط کشور به امکانات ورزشی حتی در سطح حداقلی دسترسی داشته و می‌توانند از آنها استفاده کنند.امکانات ورزشی در استان البرز توسعه می‌ِیابدمدیرکل ورزش و جوانان استان البرز در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در کرج مبنی بر اینکه اولویت‌های این اداره چیست؟ گفت: ما در ابتدا بر اساس برنامه‌ریزی که داشتیم، داشته‌های موجود و نیازهای استان در حوزه ورزش را برآورد کردیم.
منتقمی ادامه داد: به طور قطع با وجود تمام تلاش‌های ارزشمندی که دولت برای افزایش و توسعه امکانات ورزشی در کشور انجام داده،‌ در استان‌ البرز با کمبودهایی روبه‌رو هستیم که در گام نخست رفع این نواقص را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.وی تاکید کرد: بنابراین در تلاش هستیم تا با توسعه امکانات ورزشی در استان البرز فرصت پرورش یافتن جوانان و نوجوانان بیشتری را فراهم کرده و در صورت تحقق این مهم بسیاری از اهداف ما برآورده خواهد شد.منتقمی در پایان اظهار داشت: در گام‌های بعدی به دنبال علمی سازی ورزش و توسعه ورزش همگانی در استان البرز هستیم که به مرور و با حمایت‌های مردم و مسئولان این برنامه‌ها را اجرایی خواهیم کرد.انتهای پیام/م20
ورزش زنان
مسابقات دو و میدانی المپیاد ورزشی ایرانیان در اهواز
زمین چمن ورزشگاه نقش جهان اصفهان
09:18 - 3 آبان 1390

2 بازدید




1 پاسخ