85 پروژه کشاورزی در مازندران به بهره‌برداری میرسد

خبرگزاری فارس: سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با اعتباری حدود 154 میلیارد و 400میلیون ریال، 85 پروژه خدماتی و زیربنایی در مازندران به بهره برداری میرسد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، رضا عظیمی اظهار داشت: 85 پروژه خدماتی، زیربنایی و تولیدی با اعتباری بیش از 154 میلیارد و400 میلیون ریال به‌بهره‌برداری می‌رسد.وی تصریح کرد: سهم اعتبارات دولتی حدود 73 میلیارد و 45 میلیون ریال و سهم بخش خصوصی نیز 81 میلیارد 355 میلیون ریال است.سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام اینکه با افتتاح این طرح‌ها 71 روستا با بیش از 4 هزار و 114 خانوار روستایی از مزایای آن برخوردار می‌شوند، بیان داشت: در مجموع نیز برای 168 نفر شغل به صورت مستقیم ایجاد می‌شود و تولید محصولات کشاورزی مازندران به 3 هزار و546 تن می‌رسد.عظیمی مجموع پروژه‌های افتتاحی سازمان کشاورزی در هفته دولت را 68 پروژه خدماتی و زیربنایی در حوزه آب و خاک و 17 پروژه تولیدی مربوط به بخش‌های دام و طیور و شیلاتی عنوان کرد و ادامه داد: در هفته دولت امسال 68 پروژه خدماتی و زیربنایی در بخش آب و خاک با اعتباری بیش از 22 میلیارد و 450 میلیون ریال به بهره‌برداری می‌رسد.وی ادامه داد: بیش از 21 میلیارد ریال از این اعتبارات دولتی و یک میلیارد و 185 میلیون ریال نیز سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است. این مسئول کشاورزی در مازندران خاطرنشان کرد: با افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های خدماتی و زیربنایی آب و خاک در 71 روستا، 4 هزار و 114 خانوار روستایی را بهره‌مند می‌کند.
وی ادامه داد: 31 طرح حفر و تجهیز و برقدار کردن چاه‌های کشاورزی با 10 میلیارد و 122 میلیون ریال اعتبار، 10 طرح کانال بتنی آب و انتقال آب زراعی با 2 میلیارد و 644 میلیون ریال اعتبار با حجم کار 21 هزار و 575 متر، هشت طرح مرمت و شن‌ریزی جاده بین مزارع با 2 میلیارد و 213 میلیون ریال اعتبار و حجم عملیات 18 هزار و780 متر طرح‌هایی است که به بهره برداری می‌رسد. وی دیگر طرح‌های حوزه آب و خاک مازندران را دو طرح تجهیز و یکپارچه‌سازی اراضی شالیزاری با 4 میلیارد و 30 میلیون ریال اعتبار و حجم عملیات 211 هکتار، دو طرح آب‌بندان با حجم کار بیش از 30 هزار مترمکعب و 172 میلیون ریال اعتبار، دو طرح حفر و تجهیز شبکه با 840 میلیون ریال اعتبار را از دیگر طرح‌های بخش کشاوری در هفته دولت عنوان کرد.انتهای پیام/ص30
وزارت جهاد کشاورزی
15:22 - 1 شهریور 1390

3 بازدید




1 پاسخ