ایده و راهکار

لزوم تقویت ظرفیت‌های مردمی در پدافند هواپایه

وارد دوره نوینی شده ایم که اساس تهاجم دشمن هوا-پایه است. نیروی مردمی ویژه در سراسر کشور برای دفاع هوایی می تواند در دفاع نامتقارن و موزاییکی بسیار موثر باشد پیشنهاد می کنم بخش نخبه ای از بسیج بعنوان "بسیج هوایی" به سلاحهای هوایی مناسب مانند دوش پرتاب مسلح شوند، آموزش ببیند، با مجوز، تا بتوانند در سراسر کشور و در نقاط مختلف دفاع کنند. می توانند پرنده های متخاصم در ارتفاع پایین را شکار کرده و دردسر بزرگی برای نیروی هوایی دشمنان شوند.

فرماندهی قرارگاه خاتم، ستاد مشترک نیروهای مسلح، پایگاه ههای بسیج

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
14:19 - 15 فروردین 1405
سیاست

27 نقل قول5 واکنش
54٫7k بازدید



8 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌هادی‌
@user170910174464704239615 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌هادی‌
هادی

@user1709101744647042396  •  27 اسفند 1404

تعویق آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان و برگزاری همزمان آن با کنکور سراسری

مطالبه

تعویق در زمان برگزاری کنکور فرهنگیان

بسم‌الله الرحمن الرحیم از مسئولین محترم درخواست داریم تا با توجه به شرایط کنونی کشور و جنگ تحمیلی از سمت دشمن صهیونیستی_آمریکایی و شهادت قائد امت حضرت آیت‌الله امام سید علی خامنه‌ای و تهاجم ناجوانمردانه به مراکز آموزشی و مدارس در جهت همراهی با دانش آموزان و داوطلبان دانشگاه فرهنگیان نسبت به تعویق آزمون وردی دانشگاه فرهنگیان اقدام نمائید پیشنهاد می‌شود که برای جبران وقت از دست رفته و کاهش هزینه‌ها و همچنین یکسان بودن منابع کنکور فرهنگیان و کنکور سراسری این دو آزمون به صورت همزمان و هماهنگ کشوری برگزار گردد تعویق کنکور فرهنگیان در راستای ایجاد فرصت مناسب برای بازیابی بازماندگان از تحصیل و عزاداری امت داغدار امری مثبت و سنجیده است امید است این مطالبه از طرف مسئولین امر مورد توجه قرار گیرد از طرف جمعی از دغدغه مندان و داوطلبان دانشگاه فرهنگیان

وزارت آموزش و پرورش، ریاست دانشگاه فرهنگیان، سازمان سنجش، شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌هادی‌
@user170910174464704239615 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌هادی‌
هادی

@user1709101744647042396  •  13 اسفند 1404

درخواست تجهیز و آموزش برای داوطلبان مردمی برای جنگ زمینی با دشمن صهیونیستی _ آمریکایی

پیشنهادها

تجهیز و آموزش نیروهای داوطلب مردمی برای جنگ با دشمن صهیونیستی_آمریکایی

بسم‌ رب شهدا و صدیقین از نیروهای مسلح و مقتدر جمهوری اسلامی ایران و مسئولین امر تقاضا داریم تا در راستای قصاص خون رهبر عزیزمان و حفاظت و حراست از تمامیت عرضی کشور زمینه آموزش و تجهیز نیروهای داوطلب مردمی را برای دفاع از کیان ایران اسلامی فراهم آورند به توانایی و قدرت ایمان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران واقف هستیم ،اما از شما تقاضا داریم تا ما را هم در دفاع از کشور عزیزمان شریک کنید و اجازه دهید تا در مسیر قصاص خون رهبر شهیدمان و کودکان بیگناه کشورم که پرپر شدند یاریگر شما غیور مردان ایران باشیم وسلام علیکم و رحمت الله و برکات ان شاءالله خداوند شما سربازان رشید ایران اسلامی را در پناه خود حفظ کند

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user170910121570451990215 فروردین 1405
در پاسخ به
ک

@user1709101215704519902  •  13 فروردین 1405

مطالبه

ایجاد راه‌اندازی بانک فراساحل برای تقویت ثبت و عدالت اقتصادی در منطقه

براساس پیش برد منویات رهبر معظم انقلاب و ایجاد صلح پایدار در حوزه خلیج فارس، حقوق مردم مظلوم منطقه از حکام واداده یک بانک فراساحل در ایران ایجاد شود با سازو کار نظارت بر کانال مالی محموله های صادراتی منطقه با اهداف زیر: ۱-بلوکه سازی ارزی معامله شده محموله کشتی تا زمان تحویل به مقصد واقعی غیر تحریم شده توسط ایران و سپس واریز درامد ها به حساب ایجاد شده در بانک به مردم بومی منطقه در قالب یارانه، ۲-کسر عوارض عبور از تنگه هرمز ۳-مقابله با تامین هزینه های نظامی گری و تامین مالی تروریسم غربی و وهابیت در این صورت حکام منطقه نمی توانند تامین مالی نظامی گری کنند سرمایه منطقه عادلانه به مردم مستضعف مردم تقسیم خواهد شد. بسیاری از شرکت ها مانند آرامکو و غیره ملی هر کشور خواهد شد آمریکا نمی تواند پیش از خروج از منطقه زیر ساخت منطقه را نابود کند ، چرا که به دلیل وابستگی جهان به مواد اولیه منطقه با مقاومت جهانی روبه رو خواهد شد. حتی شاید ائتلاف جهانی جهت مقابله با نظام امریکا شکل بگیرد. زیرساخت های ایران نیز حفظ خواهد شد.

رئیس جمهور . رئیس مجلس

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌علی صادق‌
@user17504016751415 فروردین 1405
در پاسخ به
از کمپین شما حمایت شد.لطفا از کمپین ما هم حمایت کنید👇https://farsnews.ir/user175040167514/1775039566013121054
تصویر نمایه‌ی ‌علی صادق‌
علی صادق

@user175040167514  •  12 فروردین 1405

سد خرمرود تویسرکان آبگیری شود
مطالبه

سد خرمرود تویسرکان آبگیری شود

با وجود حجم بالای ورودی آب به سد خرمرود تویسرکان و وعده مسوولان استان همدان و شهرستان تویسرکان بر آبگیری سد خرمرود در زمستان ۱۴۰۴ اما هم اکنون در بهار ۱۴۰۵ با عدم بستن دریچه های سد خرمرود تویسرکان حجم بالای آب از زیر سد خرمرود بلااستفاده خارج می شود. و از دسترس خارج می شود تا ۵۴ روستای منطقه خرمرود تویسرکان در تابستان با کمبود شدید آب مواجه باشند. و این موارد در حالی است که مسوولان استان همدان با وجود حجم بالای خانواده هایی که از شهرهای بزرگ در روستاهای خرمرود تویسرکان بخاطر جنگ ساکن شده اند باید تدابیر بهتری برای ذخیره سازی آب در سد خرمرود تویسرکان می اندیشیدند. و دریچه های سد خرمرود را سریعتر نصب و می بستند. هر قطره آب که امروز هدر می رود در تابستان می تواند نجات بخش باشد. چرا سدی که ساخته شده است نباید از آن استفاده کرد؟

اداره کل منابع آب استان همدان، وزارت نیرو، وزیر نیرو، فرمانداری تویسرکان، استانداری همدان، همدان، تویسرکان

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌خانه هندیجان‌
@hendijan16 فروردین 1405
در پاسخ به
تصویر نمایه‌ی ‌خانه هندیجان‌
خانه هندیجان

@hendijan  •  15 فروردین 1405

برنامه های داخلی با اینترنت رایگان

فعالیت برنامه های داخلی همچون ایتا،شاد،روبیکا،بله و... با اینترنت رایگان
مطالبه

اتصال تمامی برنامه های داخلی به اینترنت رایگان در روزهای جنگ

با توجه به مسئله قطع اینترنت و استفاده از برنامه های داخلی در شرایط جنگی پیشنهاد می‌گردد تا پایان جنگ تمامی برنامه های داخلی با اینترنت رایگان فعالیت نموده و دانش آموزان و دانشجویان و کارمندان و اصحاب رسانه و مسئولان و در کل تمامی اقشار مختلف مردم فعالیت‌های خود را در برنامه های داخلی انجام داده و مشکل ارتباط نداشته باشند و جامعه بزرگ ملت ایران در این برنامه ها با یکدیگر ارتباط برقرار نموده و اخبار و حوادث را دنبال نمایند.

کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

تصویر نمایه‌ی ‌علی صادق‌
@user17504016751417 فروردین 1405
در پاسخ به
از کمپین شما حمایت شد.لطفا از کمپین ما حمایت کنید .https://farsnews.ir/user175040167514/1774430126350614892👇👇
تصویر نمایه‌ی ‌علی صادق‌
علی صادق

@user175040167514  •  5 فروردین 1405

مطالبه

گره ۱۰ ساله ترافیک در فیاض‌بخش تویسرکان؛ دیوار مخروبه‌ای که باز نمی‌شود

این روزها ترافیک خیابان های تویسرکان تبدیل به معضلی برای شهروندان تویسرکانی شده است. معضلی کلافه کننده که از ساعات ابتدایی صبح تا حتی ۱۲ شب و حتی ساعت یک نیمه شب ادامه دارد. مسیری چند ثانیه ای را مردم تویسرکان گاهی تا نیم ساعت در گره ترافیکی و قفل ترافیکی متوقف می شوند. این گره های ترافیکی علاوه بر تلف کردن وقت افراد گاه باعث عصبی شدن رانندگان و شهروندان تویسرکانی نیز می شود. با وجود اینکه چندین گره ترافیکی تویسرکان مانند گره خیابان فیاض بخش به کوچه قیام با عقب نشینی یک دیوار مخروبه که جهت عقب نشینی با ساخت درمانگاه جدید سادات امامی وسط کوچه باقی مانده است بیش از ۱۰ سال است به حال خود رها شده است و در عین ناباوری مسئولین تویسرکان هیچ عزمی جهت حل این مشکل که دیوار مخروبه مربوبه دستگاه‌های دولتی است ندارند. عدم بازگشایی موقت جاده کمربندی شمالی تویسرکان نیز برای تردد موقت و اورژانسی خودروهای سنگین و افرود نیز تاکنون در تویسرکان محقق نشده است.

استانداری همدان، دادستان شهرستان تویسرکان، شهرداري تویسرکان، فرمانداری تویسرکان، شورای شهر تویسرکان، تویسرکان، همدان، ترافیک تویسرکان، سرکان، امام جمعه تویسرکان

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه

@user77777777727 فروردین 1405
در پاسخ به و
برای ایران و جهان https://farsnews.ir/Lync7/1776350325961796231
تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
Lync7

@Lync7  •  27 فروردین 1405

ضرورت تبدیل صهیونیسم‌شناسی به اولویت علمی کشور

مطالبه

جای خالی صهیونیسم‌شناسی در دانشگاه‌ها

صهیونیسم چیست؟ در کشور ما آنطور که باید،‌ به بزرگترین دشمن خونی‌مان صهیونیسم نپرداخته‌ایم. به نظر می‌رسد آگاهی عمومی و سازمانی درباره موضوع صهیونیسم به اندازه‌ای که لازم است گسترده و دقیق نیست. بهتر است در مقابل دشمن بیدار بود و آن را لحظه به لحظه در لایه های مختلف رصد کرد. لازم است پژوهش های گسترده ای درمورد صهیونیسم و صهیونیست ها انجام دهیم. اقدامات ضروری: - راه اندازی پژوهشگاه هایی جهت شناخت بزرگترین دشمن‌مان. - به اساتید و پژوهشگرانی نیاز داریم که در مورد صهیونیسم و صهیونیستها پژوهش و تحقیقات انجام دهند و آنها را در اختیار اقشار مختلف جامعه علی‌الخصوص دانشجویان قرار دهند و در دانشگاه ها بطور کاملا موثر، جدی و هدفمند تدریس شوند. - پژوهش ها باید در قالب برنامه های مستند و سخنرانی در آمده و در تلویزیون به نمایش گذاشته شوند تا مردم بدانند از نظر معنوی چگونه با صهیونیسم مقابله کنند و سردمداران و پیاده نظام های آنها را بشناسند. تمام سردمداران، پیاده نظام ها و افراد کلیدی و اصلی آنها شناسایی و تحت نظر گرفته شوند، نه تنها نتانیاهو: - برای گروگان‌گیری یا حذفشان. - تا جلوی عملیات هایشان را بگیریم و علیه‌شان عملیات اجرا کنیم. - جاسوس هایشان را شناسایی کنیم تا قربانی آنها نشویم. - تا بفهمیم چه کسی را چطور و کجا بزنیم یا گروگان بگیریم. امیرالمومنین امام علی (ع): مرد جنگجو هميشه بيدار و هوشيار است، و هر كه از دشمن آسوده بخوابد دشمن نسبت به او نخواهد خفت.

مركز گسترش سينماي مستند و تجربی، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پروررش، موسسه های پژوهشی، مسئولین محترم دولتی، رئیس جمهور، وزرت اطلاعات، وزارت اطلاعات و حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، صدا و سیمای جمهورری اسلامی ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، مجلس شورای اسلامی ایران

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول

تصویر نمایه‌ی ‌مطالبه گر - از این صفحه دیدن فرمایید‌
@user170910037334376642731 فروردین 1405
در پاسخ به و
تصویر نمایه‌ی ‌Lync7‌
Lync7

@Lync7  •  27 فروردین 1405

ضرورت تبدیل صهیونیسم‌شناسی به اولویت علمی کشور

مطالبه

جای خالی صهیونیسم‌شناسی در دانشگاه‌ها

صهیونیسم چیست؟ در کشور ما آنطور که باید،‌ به بزرگترین دشمن خونی‌مان صهیونیسم نپرداخته‌ایم. به نظر می‌رسد آگاهی عمومی و سازمانی درباره موضوع صهیونیسم به اندازه‌ای که لازم است گسترده و دقیق نیست. بهتر است در مقابل دشمن بیدار بود و آن را لحظه به لحظه در لایه های مختلف رصد کرد. لازم است پژوهش های گسترده ای درمورد صهیونیسم و صهیونیست ها انجام دهیم. اقدامات ضروری: - راه اندازی پژوهشگاه هایی جهت شناخت بزرگترین دشمن‌مان. - به اساتید و پژوهشگرانی نیاز داریم که در مورد صهیونیسم و صهیونیستها پژوهش و تحقیقات انجام دهند و آنها را در اختیار اقشار مختلف جامعه علی‌الخصوص دانشجویان قرار دهند و در دانشگاه ها بطور کاملا موثر، جدی و هدفمند تدریس شوند. - پژوهش ها باید در قالب برنامه های مستند و سخنرانی در آمده و در تلویزیون به نمایش گذاشته شوند تا مردم بدانند از نظر معنوی چگونه با صهیونیسم مقابله کنند و سردمداران و پیاده نظام های آنها را بشناسند. تمام سردمداران، پیاده نظام ها و افراد کلیدی و اصلی آنها شناسایی و تحت نظر گرفته شوند، نه تنها نتانیاهو: - برای گروگان‌گیری یا حذفشان. - تا جلوی عملیات هایشان را بگیریم و علیه‌شان عملیات اجرا کنیم. - جاسوس هایشان را شناسایی کنیم تا قربانی آنها نشویم. - تا بفهمیم چه کسی را چطور و کجا بزنیم یا گروگان بگیریم. امیرالمومنین امام علی (ع): مرد جنگجو هميشه بيدار و هوشيار است، و هر كه از دشمن آسوده بخوابد دشمن نسبت به او نخواهد خفت.

مركز گسترش سينماي مستند و تجربی، سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پروررش، موسسه های پژوهشی، مسئولین محترم دولتی، رئیس جمهور، وزرت اطلاعات، وزارت اطلاعات و حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، صدا و سیمای جمهورری اسلامی ایران، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور، مجلس شورای اسلامی ایران

1000
پیگیری از مسئول مربوطه
10٬000
پیگیری از عالی ترین مسئول