ماجرای چگونگی آغاز درگیری ها در ۱۸ دی، امامزاده صالح تهران.
در سالهای گذشته از برخی مسئولین نظام شنیده بودم که برخی از امنیتی های فاسد، تجمعات مسالمت آمیز و اعتراضات مردمی را به آشوب می کشانند، اما در ۱۸ دی ماه، وقتی که یکی از بستگانم را که به تهران آمده بود، برای زیارت امامزاده صالح برده بودم، این حقیقت را به چشم دیدم. ما بیرون از امام زاده ایستاده بودیم.
مشغول خوردن خوراکی، ناگهان یک گروه حدودا ۳۰ نفره با چهره های غضب آلود به میان مردم آمدند. میرفتند جلوی مردم و چشم در چشم میشدن تا واکنش بگیرند. سراغ ما هم آمدند. ما یک بفرما زدیم و رفتند. بعد از حدود ۱۰ دقیقه که واکنشی ندیدند، یکی از ۳ نفری که جلوی ما آمده بود، به صورت نمایشی با بقیه تیم درگیر شد.
عده ای از مردم هم شروع به سر و صدا و دفاع کردند که چکارش دارید و درگیری شروع شد.ما همان لحظه محل را ترک کردیم. اما اگر دوربین های امنیتی آن محدوده چک شود، صحت ادعای من ثابت می شود. باقی محلهای درگیری هم احتمالا با چنین الگو هایی از اعتراض به شورش تبدیل می شوند و فرصت را برای سو استفاده فراهم می کند.
19:03 - 24 ژانویه 2026

1 واکنش
115 بازدید