30 دی 1404

پیاده نظام سایبری دشمن در پیام رسان ها با یک هدف مشترک! وصل اینترنت بین المللی!!

طیف ضد انقلاب و پیاده نظام دشمن به نام مردم و با اکانتهای فیک نوساخته در پیامرسان های داخلی ، برای وصل اینترنت حاضرند خودشان را به هر آب و آتشی بزنند.به نظر شما جای سئوال و تامل ندارد!!؟؟کدام بیزنس وتجارتِ بزرگی از این افرادِ فیک وبدون اطلاعات واقعی در پروفایلهایشان، لنگ اینترنت است!؟
اتهام زدن به قشری، که هیچ شناختی ازش ندارید؛ فقط دو احتمال را می‌رساند:1. یا شما خودت پیاده‌نظام دشمن هستی و با انکار حق بدیهی مردم، یعنی اینترنت، سعی بر نفاق و دشمنی داری2. واقعاً، درگیر یک جهل و نادانیِ فزاینده هستی؛ که به این راحتی‌ها هم، نمی‌تونی ازش خلاص بشی.#اینترنت #اینترنت_بین_الملل
14:02 - 30 دی 1404



1 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌فلسطین یاوری نژاد‌
@Rasanehh30 دی 1404
در پاسخ به
خرمگس تهران!استفاده درست از اینترنت حق بدیهی مردمه نه اینترنتی که بشه ابزار کشتن جوانهای مردم و نیروی امنیتی و مدتفع امنیت کشور!حالا شما به نظر خودت جزء کدوم دسته ای!؟