کانادایی، کانادایی می‌خرد!

«میزان خرید محصولات غذایی ساخت آمریکا توسط شهروندان کانادایی کاهش یافته است»؛ این خبر را رئیس یک شرکت کانادایی روز گذشته اعلام کرد.
گروه بین الملل خبرگزاری فارس، تقاضای کانادایی‌ها برای خرید محصولات آمریکایی روز به روز کمتر می‌شود و این امر مردم آمریکا را در جبهه مستقیم مقابله با جنگ تعرفه ای گسترده ترامپ علیه کشورشان قرار داده است.استقبال شهروندان کانادایی برای خرید محصولات «ساخت کانادا» پیامی است که به وضوح به گوش فروشندگان و تامین کنندگان زنجیره غذایی در این کشور رسیده است.
مردم کانادا در شبکه‌های اجتماعی از دولت و هموطنان خود می‌خواهند تا در برابر زیاده‌خواهی و توهین ترامپ به غرور ملی‌شان ایستادگی کنند.در این شبکه‌ها لیستی از تصاویر و اسامی محصولات گوناگون ساخت کشور آمریکا، در معرض دید کاربران قرار می‌گیرد. از سوی دیگر،‌ معرفی برندهای کانادایی جایگزین و تشویق به استفاده از محصولات ساخت کانادا در بسیاری از شبکه‌های اجتماعی نیز پر بازدید بوده است. هشتگ #BuyCanadian (محصولات کانادایی بخرید) در پلتفرم‌هایی مانند ایکس (توئیتر سابق) به سرعت در حال انتشار است. بسیاری از کانادایی‌ها نیز در پاسخ به شعار «Buy American» (آمریکایی بخرید) ترامپ شعار «Bye, Americ» (خداحافظ آمریکا) را در فضای مجازی تبلیغ می‌کنند.
مایکل مدلاین، رئیس و مدیر عامل شرکت کانادایی«امپایر کمپانی لیمیتد» (Empire Company Limited ) که یک شرکت مادر برای خرده‌فروشان مواد غذایی کانادایی است، گفت: سابقه فروش 12 درصدی این شرکت در محصولات آمریکایی به دلیل تغییر عادات خرید مصرف کنندگان در حال کاهش است.
وی افزود: در طول سال‌ها، ما منابع عرضه بسیار بزرگ‌تر و متنوع‌تری را برای مدیریت فعال تهدیدها، مانند بلایای طبیعی یا کمبود محصول در مناطق جغرافیایی خاص ایجاد کرده‌ایم.با این حال چگونگی میزان تولید کافی محصولات، نگرانی اصلی شرکت‌های کانادایی برای تامین نیازهای مردم این کشور است،‌ موضوعی که ممکن است هزینه‌های اضافی را به دوش مصرف کنندگان کانادایی قرار دهد. #جنگ_تعرفه_ای_ترامپ#کانادا#آمریکا «با دنبال کردن صفحه بین‌الملل فارس درجریان آخرین تحولات جهان قرار بگیرید»
15:26 - 24 اسفند 1403

3 بازنشر1 واکنش
65٫1k بازدید




9 پاسخ

تصویر نمایه‌ی ‌یا ضامن آهو‌
@Ya__mahdi24 اسفند 1403
در پاسخ به @Parshang_Khakpour
الان که آمریکا خودش داره همه رو تحت فشار میذاره چه دوست چه دشمن، شمام باید بری محصولاتت رو به همین کشور هایی که از آمریکا در حال ضربه خوردن هستن صادر کنی و کلی صادرات و فروش غیر نفتی داشته باشی.

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی حسنی‌
@Mehdihassani24 اسفند 1403
در پاسخ به @Parshang_Khakpour
اینجا ایران ام فقط آیفون و نستله و خلاصه تبلیغ و هشتگ جنس آمریکائی است !!!!!هرچی تحریم بیشتر واردات بیشتر !

تصویر نمایه‌ی ‌پرهام نظری‌
@irani1124 اسفند 1403
در پاسخ به @Parshang_Khakpour
امپراتوری رسانه جوری ذهن یک عده ایرانی را مهندسی کرده که آمریکا را یک معبود دست نیافتنی درست کردهجوری این گروه از خود بی خود و شیفته شدند که توهم های جور واجور از غرب دارندالبته حق دارند چرا؟هالیوود و تمام اربابان رسانه از اینستاگرام و فیسبوک و ... همه در خدمت این گروه امپریالیستی هستند…نمایش بیشتر

@user170910009532292369624 اسفند 1403
در پاسخ به @Parshang_Khakpour
خب کانادایی ها خودشان غربی هستند پس غرب زده نمی شوند ولی بعضی مثلاً ایرانی ها غرب زده هستند و فقط در حرف از ایرانی بودن ،اون هم اگه به نفعشان باشه دفاع می کنن وگر نه در عمل ذوب شده در نافرهنگ غرب هستند و همون طور زندگی می کنند.

@rezankf24 اسفند 1403
در پاسخ به @Parshang_Khakpour
ایرانی ایرانی نمیخرد استفاده نمیکند و به حامی رفع فیلترینگ رای میدهد

@Hajiji24 اسفند 1403
در پاسخ به @Parshang_Khakpour
کانادایی ها عمدتا مهاجرن و تعصبی به کانادا ندارن در نهایت این کانداست که مغلوب خواهد شد .

تصویر نمایه‌ی ‌عمار پارسا‌
@Ammar_al_Farsi24 اسفند 1403
در پاسخ به @Parshang_Khakpour
مهم این است که این پویش چقدر دوام بیاورد. بالفرض که روابط اقتصادی و سیاسی کانادا و آمریکا دوباره بهتر شود، آیا مردم سر عهد خود خواهند ماند یا همه چیز به روال پیشین باز می‌گردد؟!

@user170910153549880591924 اسفند 1403
در پاسخ به @Parshang_Khakpour
دلیلی ندارد که اگر حالا اجناس یکدیگر را تحریم کنند این عمل تا ابد ادامه داشته باشد. دو کشور از یکدیگر کینه دارند ولی مقدار زیادیش شامل مرور زمان شده و حالا داره بیرون میزنه. زخم ها زیادتر هم خواهد شد، کانادایی چه ترامپ دست بردار نیست.