کرمانشاه پرونده بمباران مناطق مسکونی را به یونسکو برد

شهردار کرمانشاه گفت: مستند‌سازی خسارت جنگ رمضان به مناطق مسکونی، از طریق یونسکو، مجمع شهرداران آسیایی و مجمع شهرداران کلان‌شهرها درحال پیگیری است.
بیژن مرادی، شهردار کرمانشاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه با اشاره به ایستادگی جانانه مردم این شهر در برابر حملات موشکی دشمن آمریکایی‌ـ‌صهیونیستی در جنگ تحمیلی سوم، اظهار کرد: تمامی اسناد جنایات دشمن در هدف قرار دادن مناطق مسکونی و به شهادت رساندن غیرنظامیان جمع‌آوری شده و برای پیگیری حقوقی به مراجع بین‌المللی و قضایی ارسال شده است.وی با بیان اینکه اقدامات خصمانه دشمن در دوران جنگ تحمیلی رمضان علیه مردم بی‌دفاع به‌صورت مستند ثبت شده است، افزود: با پیگیری‌هایی که از طریق مجمع شهرهای بزرگ، مجمع شهرهای آسیایی-اسلامی و ارتباط با یونسکو انجام شده، نامه‌ای با امضای شهرداران کلان‌شهرها برای محکومیت این جنایات تنظیم شده است.شهردار کرمانشاه افزود: این اسناد در حال سازماندهی است تا به‌عنوان یک پرونده حقوقی علیه حملات ناجوانمردانه دشمن در مجامع بین‌المللی و قضایی پیگیری و احقاق حق شود.

مدیریت بحران و شکست نقشه دشمن برای ایجاد ناامیدی

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به هدف اصلی دشمنان در جنگ تحمیلی برای ایجاد یأس و فروپاشی نظام از درون، خاطرنشان کرد: دشمن تصور می‌کرد با بمباران مناطق مسکونی و شهادت زنان، کودکان و سالمندان در محله‌هایی همچون «چقاگلان»، «پل‌چوبی»، «بنت‌الهدی»، «گذرنامه»، «رودکی» و «تعاون»، می‌تواند مردم را به زانو درآورد؛ اما برخلاف تصور آن‌ها، نه تنها این اتفاق رخ نداد، بلکه مردم هر شب با روحیه‌ای مضاعف‌تر از شب قبل با حضور در اجتماعات نحن المنتقمون در کنار نظام ایستادند.وی در تشریح عملکرد دستگاه‌های اجرایی در زمان وقوع حملات، تصریح کرد: با هماهنگی ستاد مدیریت بحران، شهرداری و بنیاد مسکن، در کمترین زمان ممکن خسارت‌های وارده به واحدهای مسکونی جبران شد.به گفته شهردار کرمانشاه، برای آسیب‌های جزئی همچون شکستن شیشه، هزینه‌ها به‌سرعت پرداخت شد و برای منازل غیرقابل‌سکونت نیز، هزینه اجاره و ودیعه مسکن توسط بنیاد مسکن تأمین شد تا هیچ تصویری از ناتوانی نظام در حل مشکلات مردم دیده نشد که موجب بهره‌برداری شبکه‌های معاند و دشمن شود، نداشتیم.

تقدیم یک شهید و ۲ مجروح از مجموعه شهرداری

شهردار کرمانشاه با گرامیداشت یاد ایثارگران مدیریت شهری، تصریح کرد: مجموعه شهرداری در مسیر خدمت به مردم در دوران دفاع مقدس، یک شهید والامقام تقدیم انقلاب اسلامی کرد و ۲ تن از همکاران ما نیز در این راه مجروح شدند که یکی از آنان دچار قطع عضو از ناحیه پا شد و دیگری در ناحیه شنوایی پارگی پرده گوش آسیب دید.مرادی در پایان با تأکید بر ثبات ساختار مدیریتی کشور، افزود: برخلاف تبلیغات دشمن، دستگاه‌های اجرایی و مدیریت شهری با پیش‌بینی جانشین‌های متعدد در سطوح مختلف، به گونه‌ای عمل کرده‌اند که روند خدمت‌رسانی به مردم هیچ‌گاه دچار خلل نشود.وی تصریح کرد: مردم ثابت کرده‌اند که همواره حامی نظام خود هستند و دشمنان هرگز نخواهند توانست با فشار بر مسئولان یا حذف آنان، در اراده پولادین این ملت خللی ایجاد کنند.
برای دسترسی سریع به خبر استان کرمانشاه، اخبار خود را از اینجا بخوانید.#شهرداری #جنگ #جنایت‌ـ‌جنگی #بمباران#یونسکو #پرونده‌ـ‌قضایی
08:37 - 30 خرداد 1405
حقوقی و قضایی
نظامی و امنیتی
کرمانشاه

3 بازنشر2 واکنش
25٫5k بازدید



2 پاسخ

@user17091015281381799981 ساعت پیش
در پاسخ به
خودتونو خسته نکنید چیزی نسیبتون نمیشه.چپن یونسکو خودش هم صهیونیستی هست . اصلا سازمان های بین المللی در خدمت آمریکا و اسرائیل هستن .کسی به مظلومان توجهی نمیکنه.

@user1777844907141 ساعت پیش
در پاسخ به
امریکا و اسراییل تن شان دارد می لرزد از اینهمه قدرت شما.کارهایتان از جوک وخنده گذشته.