شرکت گاز کرمانشاه: بوی منتشرشده ارتباطی به شبکه گاز ندارد

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با رد هرگونه نشتی در شبکه گازرسانی استان، گفت: بوی منتشره در برخی مناطق، به‌ویژه اسلام‌آباد غرب، احتمالاً ناشی از فعالیت واحدهای صنعتی و تولیدی است.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر انتشار بوی گاز در برخی مناطق استان به‌ویژه شهرستان اسلام‌آباد غرب، موضوع از سوی خبرنگار فارس پیگیری شد.
سید ناصر حسینی مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه در این رابطه به خبرنگار فارس، گفت: بر اساس بررسی‌های فنی انجام شده، شبکه گازرسانی استان در وضعیت پایدار قرار دارد و هیچ‌گونه نشتی در خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع گاز در سطح استان مشاهده نشده است.وی با بیان اینکه تیم‌های فنی شرکت گاز موضوع را مورد بررسی قرار داده‌اند، افزود: طبق ارزیابی‌های انجام شده، بوی منتشر شده در برخی مناطق احتمالاً ناشی از فعالیت برخی واحدهای صنعتی و تولیدی بوده و ارتباطی با شبکه گازرسانی استان ندارد.مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه شبکه گاز استان به صورت مستمر پایش می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر هیچ‌گونه مشکل یا اختلالی در روند گازرسانی به مشترکان استان وجود ندارد.
برای دسترسی سریع به خبر استان کرمانشاه، اخبار خود را از اینجا بخوانید.#گاز#بو #شرکت‌ـ‌گاز
12:22 - 28 مارس 2026
سیاست
نفت و انرژی
کرمانشاه

12٫3k بازدید