کرمانشاه صاحب «خانه هنرمندان» می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از پیگیری جدی برای تشکیل «خانه هنرمندان کرمانشاه» خبر داد و گفت: هدف ما ایجاد مرکزی پویا برای تصمیم‌سازی، برنامه‌ریزی و پیشبرد منسجم رویدادهای هنری است.
مظفر تیموری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، از پیگیری جدی برای تشکیل «خانه هنرمندان کرمانشاه» خبر داد و این اقدام را یکی از مطالبات مهم جامعه هنری استان عنوان کرد.وی با اشاره به اینکه درخواست ایجاد خانه هنرمندان هم به‌صورت مکتوب از سوی هنرمندان ارائه شده و هم در نشست‌های رسمی مطرح شده است، اظهار کرد: نماینده مشاور جوان اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از فعالان فرهنگی و هنری نیز با جدیت از این موضوع دفاع کرده‌اند. مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه افزود: خانه هنرمندان می‌تواند به‌عنوان یک پاتوق فرهنگی و هنری، محلی برای هم‌افزایی، تبادل نظر و تعامل میان هنرمندان عمل کند و حتی امکان ایجاد بازارچه یا بازارگاه عرضه آثار فرهنگی و هنری نیز در دل این مجموعه فراهم شود. وی با تأکید بر نقش راهبردی این مجموعه، گفت: خانه هنرمندان می‌تواند به‌عنوان یک محرک و موتور محرکه فعالیت‌های فرهنگی و هنری استان ایفای نقش کند؛ محلی برای تصمیم‌سازی، برنامه‌ریزی و پیشبرد منسجم رویدادهای هنری. هرچند در گذشته نیز تجربه تشکیل خانه هنرمندان در استان وجود داشته، اما به دلایلی این فعالیت متوقف شده است. تلاش ما بر این است که با نگاهی جدید، ساختارمند و پایدار، این مجموعه دوباره احیا شده و به مرکزی پویا برای توسعه فرهنگ و هنر استان تبدیل شود.
وی تصریح کرد: پیشنهاد ما اختصاص یکی از ابنیه تاریخی یا خانه‌های قدیمی استان به خانه هنرمندان است. در این راستا، شناسایی مکان مناسب آغاز شده و استاندار محترم کرمانشاه نیز بر پیگیری جدی این موضوع تأکید داشته‌اند.تیموری ادامه داد: در همین زمینه، جلساتی با اداره‌کل میراث فرهنگی و کارگروه مشورتی استانداری برگزار شده و چند مکان به‌عنوان گزینه‌های پیشنهادی مطرح شده است که روند بررسی آن‌ها همچنان ادامه دارد.مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در پایان با قدردانی از مطالبه‌گری هنرمندان و اصحاب رسانه، خاطرنشان کرد: یکی از انتظارات ما از جامعه هنری و رسانه‌ای، همین مطالبه‌گری آگاهانه و مسئولانه است که خوشبختانه امروز در استان شکل گرفته است. خانه هنرمندان می‌تواند بستری برای انسجام، هم‌افزایی و پیشبرد برنامه‌های فرهنگی و هنری باشد؛ تجربه‌ای موفق که در بسیاری از استان‌های کشور نیز در حال اجراست.
برای دسترسی سریع به خبر استان کرمانشاه، اخبار خود را از اینجا بخوانید.#فرهنگ#خانه‌ـ‌هنرمندان#خانه‌ـ‌تاریخی#مطالبه#مظفر‌ـ‌تیموری
08:48 - 17 دی 1404
فرهنگ
هنر
کرمانشاه