روز 13 آبان یک فرصت تربیتی است
مدیرکل آموزشوپرورش استان کرمانشاه از 13 آبانماه بهعنوان یکی از فرصتهای تربیتی یادکرد و گفت: امروز دانشآموزان باری دیگر به میدان آمدند تا اعلام کنند همانند دانشآموزان سال 1357 پشت سر ولیفقیه خود همیشه پای انقلاب و نظام بوده و هستند.
سلمان محمدی، مدیرکل آموزشوپرورش استان کرمانشاه امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه در اشاره به 13 آبان ماه به جمله تاریخی امام خمینی (ره) که «یاران من در گهواره هستند»، اظهار کرد: دنیا دیدند یاران امام (ره) در سال 1357 همان کسانی بودند که در سال 1343 در گهواره بودند.وی 13 آبان را یادآور سه واقع مهم تاریخی دانست و گفت: 13 آبان سال 1343 سالروز تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه است.مدیرکل آموزشوپرورش استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در 13 آبان سال 1357 دانشآموزان به دانشجویان دانشگاه تهران پیوستند و رژیم ستمشاهی دست به کشتار و شهادت دانشآموزان و دانشجویان زد.وی اضافه کرد: در 13 آبان سال 1358 دانشجویان پیرو خط امام لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر و اسناد رسوایی آمریکا را به کل دنیا معرفی کردند که حضرت امام (ره) از این واقعه به عنوان انقلاب دوم یاد کردند.
محمدی ادامه داد: در آموزشوپرورش یک راهبرد و یک رویکرد تربیتی با عنوان حاکمیت گفتمان تربیت در سطح مدارس داریم، تا دانشآموزانی تربیت کنیم که بر اساس اهداف سند تحول بنیادی آنها را به مراتبی از حیات طیبه برسانیم که مقدمهساز ظهور امام عصر (عج) باشند، لذا باید از فرصتهای تربیتی که در اختیار داریم نهایت استفاده را ببریم.وی از 13 آبانماه بهعنوان یکی از فرصتهای تربیتی یادکرد و افزود: دانشآموزان باید بدانند که چگونه انقلاب از سال 1343 به رهبری امام (ره) شروع شد؛ دلیل تبعید امام در 13 آبانماه سال 1343 چه بوده، دلیل اعتراض امام به قانون کاپیتولاسیون چه بوده است.محمدی با بیان اینکه دانشآموزان در هر برهه زمانی همواره پای انقلاب بوده و هستند، اظهار کرد: امروز دانشآموزان و فرهنگیان باری دیگر به میدان آمدند تا اعلام کنند همانند دانشآموزان سال 1357 پشت سر ولیفقیه خود همیشه پای انقلاب و نظام بوده و هستند.
10:49 - 13 آبان 1403