اتیسم و رسالت اجتماعی همگان

اتیسم یا درخودماندگی یک اختلال عصبی رشدی با شاخص‌های نقص در ارتباط اجتماعی، مشکلات درک شناختی، رفتاری، حرکتی و کلامی محدود است.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی اظهار داشت: هم‌اکنون یک مرکز اقامت موقت اتیسم با ظرفیت ۴۰ نفر در تبریز، ۵ مرکز روزانه اختلال طیف اتیسم در سطح استان وجود دارد که یکی از این مراکز در عجب شیر و ۴ مرکز در تبریز با ظرفیت ۲۵۰ نفر به صورت روزانه خدمات آموزشی و توانبخشی ارائه می‌نمایند.
وی افزود: سنین طلایی مداخلات این طیف ۲ تا ۵ سال است و با عنایت به تنوع و وسعت برنامه‌های مداخله‌ای به منظور اجرای برنامه درمانی منظم‌تر و دارای ساختار، تدوین و اجرای برنامه غربالگری، تشخیص و مداخله در اختلال طیف اتیسم در دستور کار سازمان بهزیستی کشور قرار گرفته است.
صحاف، راه‌اندازی سامانه ملی و الکترونیک غربالگری و تشخیص اختلال طیف اتیسم توسط بهزیستی را از اقدامات مهم بهزیستی دانست و ادامه داد: این سامانه با لینک ثبت نام: autism.behzisti.net خـدمت دیگری است که در راسـتای اجرای برنامه غربالگری، تشـخیص و مـداخله در این اختلال در حال ارائه می‌باشد.پایان پیام/س
18:00 - 13 فروردین 1403

3 بازنشر8 واکنش
27٫2k بازدید



1 پاسخ