3 خرداد 1405

موضوع اختلافی در توافق احتمالی ایران و آمریکا چیست؟

تازه ترین پیگیری‌ها نشان می دهد آمریکا دوباره در زمینه آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده ایران دبه کرده و تلاش دارد این منابع را نسیه و حواله به آینده کند اما مسئولین ایرانی می گویند از این خط قرمز کوتاه نمی‌آیند.

این خبر حذف شده است.

تصویر نمایه‌ی ‌وطن پرست صبور‌
@Vatanparast_sabour3 خرداد 1405
در پاسخ به و
میشه بگی میلیاردها دلارو از کجا قراره بیاد بده؟مگه نمیگفت اوباما ۱۰ تا بانکو خالی کرد تا ۳ میلیارد دلارو به صورت نقدی به تهران بده؟الان فقط یک قلم داراییهای ما ۸ میلیارد دلار در قطر هست!اینجوری در داخل امریکا پارش میکنندچون اوباما ۳ داد،سگ زرد ۱۰ها میلیارد باید بده
تصویر نمایه‌ی ‌Spec‌
@NotConnected3 خرداد 1405
اممم..فقط اینا که دارید میگید راجع به یه اقتصادی هست که تولید ناخالصش در سال ۲۲.۹۴ تریلیون دلاره و از جمع ۱۷۰ کشور بیشتره ، که میشه ۲۵ درصد کل تولید ناخالص دنیا 😬خب فرمودید ۱۰ میلیارد باید بگیریم و لنگه جور کردنه؟

این خبر حذف شده است.

تصویر نمایه‌ی ‌Spec‌
@NotConnected3 خرداد 1405
اخه چرت میگه مثل اینه که طبق آمار رسمی شما حقوقتون ۲۰ میلیون باشه و ۱۰ هزار تومن بدهکارید و لنگ جور کردنشی
تصویر نمایه‌ی ‌وطن پرست صبور‌
@Vatanparast_sabour3 خرداد 1405
در پاسخ به وو
نه دیگه تو چرت گفتی چون هزینه سالانه امریکا از تولید ناخالصش ۲۰-۳۰ درصد بیشترهبرای همین اوراق قرضه میفروشه از سال ۲۰۰۷ که ورشکست شد خیلی شدیدتر شدهامریکا ورشکسته است و حاضر نیست یک دلارم از دست بدهحساب دلار به دلارشو میکنهوگرنه چرا سر چند ۱۰میلیارد دلار دبه کنه!پولیه براش؟
۲۰ ۳۰ درصد بیشتر؟نخندونمونGDP 30.1 Tbudget 5.325 T داستان اوراق قرضه یعنی به معنای ساده وام میگیره و سود میده و درسته اوراق بدهیش از اندازه اقتصادش بزرگتر شدهولی یک سوال : کشوری که توانسته این همه اعتماد جلب کنه و این حجم از سرمایه (یا وام به اصطلاح) جذب کنه، در نگاه شما ورشکسته و ناتوانه؟!!!!
18:40 - 3 خرداد 1405

27 بازدید