21 فوریه 2026

ترامپ افسار گسیخت

در حالی که بی‌ثباتی رئیس جمهور آمریکا در اعمال تعرفه‌ها بلای جان بسیاری از کشورها شده است، وی به تازگی تصمیم جدیدی در این باره گرفته است.
مطالبه

لزوم اهمیت دادن و جذابیت‌بخشی به دروس تاریخ و علوم اجتماعی در مدارس

از میان فریب‌خوردگان جاسوسها و تروریستهای آمریکایی-صهیونی در فتنه تروریستی روز سیزدهم؛ قاطعانه نود درصد بسیار جوان بوده اند. همیشه این افت سطح علمی مدارس و جایگزینی آن با شبه اطلاعات فضای مجازی در من حس خطر بزرگی ایجاد می‌کرد. سال به سال کتاب‌های درسی و آزمون‌ها آسان تر می‌شد. مخصوصا در دروس تاریخ و علوم اجتماعی و منطق که با سواد سیاسی و اجتماعی جوانان کار دارد. جدا از اینکه شخصا این تساهل را عمدی می‌دانم و روشهای دشمن غربی را بسیار طولانی و نسلی میشناسم ، این غفلت روی دروس تاریخی اثر مستقیم در آینده امنیتی و سیاسی جوامع دارد. وقتی جامعه‌ای گذشته خود را نمی‌شناسد، هر بحران تازه به نظر می‌رسد، هر وعده بزرگ «بی‌سابقه» جلوه می‌کند و هر راه‌حل فوری و فس‌فودی، جذاب و نجات‌بخش به نظر می‌آید. و از سوی دیگر، فاصله گرفتن از تاریخ، میدان را برای روایت‌های ساده‌انگارانه و ناجی‌محور باز می‌کند؛ روایت‌هایی که جهان را به «قبل» و «بعد» تقسیم می‌کنند و پیچیدگی‌های واقعیت را حذف می‌کنند. در غیاب حافظه تاریخی، مقایسه ممکن نیست و بدون مقایسه، فریب آسان‌تر می‌شود. چیزی که صهیون و یانکی حداکثر استفاده از آن را می‌برند و مسئولان همچنان گرفتار روشهای قدیمی و غیرعلمی در باسواد کردن واقعی جوانان مانده اند.

وزارت اموزش و پرورش وزیر محترم آموزش و پرورش جناب آقای رضامراد صحرایی، سازمان تبلیغات انقلاب اسلامی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، پایگاه چاپ و تالیف کتب درسی

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
20:16 - 21 فوریه 2026

6652 بازدید