صدای ناله بن زاید شنیده می شود

در حالی سفیر امارات در آمریکا چندی پیش از تمایل کشورش به ادامه جنگ ایران سخن می گفت که والستریت ژورنال به نقل از منابع آمریکایی فاش کرده است: امارات وارد مذاکره با واشنگتن شده است تا در صورت طولانی‌شدن جنگ آمریکا با ایران، از یک خط سوآپ مالی برخوردار شود؛ چراکه بیم آن می‌رود این کشور ثروتمند نفتی با بحران اقتصادی عمیق‌تری روبه‌رو شود.
امارات که با خسارت تقریبا ۵۶ میلیارد دلاری روبرو است همچنین گفته: بشدت از کمبود نقدینگی رنج می‌برد. این کشور مینیاتوری حاشیه خلیج فارس آمریکا را تهدید کرده که در صورت تعمیق بحران، از یوان چین در معاملات خود استفاده خواهد کرد. اتخاذ این مواضع به وضوح ناشی از ترس خاندان آل نهیان از سقوط اقتصادی این کشور است، و چون آمریکا را عامل این بدبختی ها میبیند، حالا مشکلاتش را نیز با او مطرح میکند تا برای گندی که ترامپ زده چاره ای اندیشیده شود!
تردید نکنید این نگرانی ها در بین حکام کشورهای حاشیه خلیج فارس در اوج قرار دارد و بعید نیست کشورهای دیگری نیز به زودی گلایه های خود را آشکار کنند. اما مسئله آن است که خود آمریکا نیز با بی تدبیری ترامپ اکنون در باتلاقی عمیق فرو رفته و نمیتواند راه خروجی پیدا کند.ناتوانی در خروج از این باتلاق میتواند سبب دست و پا زدن های عصبی نیز بشود و بجای اینکه اعراب را نجات دهد، آنان را نیز به ته باتلاق خودساخته بکشاند.
البته صاحبنظران در آمریکا میگویند ترامپ خود در این جنگ قربانی دروغ ها و جنگ طلبی های نتانیاهو است، نخست وزیر رژیمی که به تنهایی جهان را به گروگان گرفته است.تا زمانی که نتوانند نتانیاهو را مهار کنند، شرایط به هیچ وجه تغییر نخواهد کرد‌، تنگه هرمز بسته خواهد ماند و نه فقط کشورهای عربی، بلکه اقتصاد جهانی دچار یک رکود وحشتانک خواهد شد. همه این اتفاقات بد برای اعراب خلیج فارس، ریشه در توهمات همان نتانیاهویی دارد که خودشان مجال بازی گری در سرنوشت خود را به او دادند و هرآنچه داشتند را در اختیار این کودک کش قرار دادند تا به ایران ضربه بزند. « این همان جهنمی است که هیزم اش را اعراب خود فراهم کرده اند »
توجه نماییم شیخ "محمد بن زاید آل نهیان: امیر همان اماراتی است که ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ هدیه گرانقیمت «نشان زاید» را به عنوان قدردانی از "تلاش‌های استثنایی" به ترامپ، برای تقویت روابط دوستی و مشارکت استراتژیک بین امارات و ایالات متحده آمریکا هدیه داده بود.
همچنین فیل از شروع جنگ امارات اعلام کرده بود که قصد دارد ۱.۴ تریلیون دلار در ایالات متحده طی ۱۰ سال سرمایه‌گذاری کند. این سرمایه‌گذاری‌ها در زمینه‌هایی مانند زیرساخت‌های هوش مصنوعی، نیمه‌هادی‌ها، انرژی و تولید آمریکایی انجام می‌شود. این تعهد اقتصادی بزرگ به عنوان نتیجه مستقیم سیاست‌های ترامپ و روابط نزدیک او با رهبران امارات دیده می‌شود.
18:47 - 2 اردیبهشت 1405





4 پاسخ

@user177302663092 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
دیگر نباید اجازه داد اعراب بتوانند پول در بیاورند و علیه ما توطیه ... بمب گذاری و ناامنی تا تبدیل امارات به شهر ارواح . عرب باید به شاش شتر خوری و سوسمار برگرده

@user1768849008643 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
از امارات خوشم نمیاد و همیشه فکر می کردم خونه ی پوشالی و شیشه ای هست ولی کدوم فروپاشی ؟با این که بیشترین موشک و پهپاد رو خوردن نه حتی برای یک روز بورس رو تعطیل کردن و پول سرمایگذار رو گروگان نگرفتن، نه نت رو بستن،اموال کسی رو مصادره نکردن برای سرمایگذار نشانه های خوبیه

تصویر نمایه‌ی ‌هوشنگ باقری پور‌
@user1753998889993 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
چنانچه اگه خدای نکرده بازهم اینها باهم ساخت وساز کنن برا جنگ با ایران ،سپاه باید فجیره مثل بیابان کنه ما اگه بیشتر هدفهایی توامارات باشه بزنیم برا آینده ما بسیار از لحاظ امنیتی بهتره چون این خنجر ازرو بسته علیه ما تااون چندتا دهکده دیگه .باید اقتصادش حداقل ۵سال عقب بندازیم ،خیلی موی دماغمونه

تصویر نمایه‌ی ‌تنها راه پیروزی، ایستادگی،مقاومت و فداکاری است.‌
@user1776613456573 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
به زودی باید این شیخک ها سقوط کنند و حکومت بدست حزب اللهی ها بیفتد همانطور که امام شهیدمان گفتند