تساوی دهوک در شب فرصتسوزی
دهوک در نخستین مسابقه فصل با وجود فرصتهای فراوان و از دست دادن یک ضربه پنالتی، در خانه مقابل الغرافه به تساوی یک بر یک رسید تا یحیی گلمحمدی شروع فصل را با یک امتیاز آغاز کند.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران توانا، لیگ ستارگان فوتبال عراق در فصل جدید با حضور یحیی گلمحمدی و علیرضا منصوریان، توجه بیشتری از سوی هواداران فوتبال ایران به خود جلب کرده است. پس از شکست الطلبه تحت هدایت منصوریان در نخستین مسابقه فصل، دهوک عصر امروز با هدایت یحیی گلمحمدی در خانه به مصاف الغرافه رفت و در نهایت به تساوی یک بر یک رضایت داد. دهوک در این مسابقه از سینا مریدی، سینا اسدبیگی و محمدرضا سلیمانی، سه بازیکن ایرانی خود، در ترکیب اصلی استفاده کرد و موقعیتهای زیادی برای گلزنی داشت. شاگردان یحیی حتی در دقیقه ۱۳ صاحب یک ضربه پنالتی شدند، اما یونس حمود این فرصت طلایی را از دست داد تا دهوک نتواند خیلی زود به گل برسد.
در شرایطی که دهوک فرصتهای متعددی را از دست داده بود، الغرافه در لحظات پایانی نیمه نخست و پس از دفع اشتباه دروازهبان دهوک، از فرصت به دست آمده استفاده کرد و پرینس مومبا دروازه میزبان را باز کرد. دهوک در نیمه دوم تلاش زیادی برای جبران نتیجه داشت و سرانجام در دقیقه ۸۰ توانست به گل تساوی برسد. کارسن داسکی با یک ضربه سر دقیق از سمت چپ محوطه جریمه موفق شد گل دهوک را به ثمر برساند تا شاگردان گلمحمدی بار دیگر به کسب پیروزی امیدوار شوند.
تلاش دهوک در دقایق پایانی برای رسیدن به گل برتری ثمری نداشت و این تیم در نخستین مسابقه فصل خود در خانه با نتیجه یک بر یک برابر الغرافه متوقف شد. این تساوی در شرایطی رقم خورد که تیم مهمان در طول مسابقه تنها یک ضربه در چارچوب داشت و همان یک موقعیت نیز به گل تبدیل شد. در مقابل، دهوک با وجود موقعیتهای فراوان و از دست دادن یک ضربه پنالتی، تنها یک بار توانست دروازه حریف را باز کند تا بدشانسی و فرصتسوزی، شروع فصل یحیی گلمحمدی در فوتبال عراق را با تساوی همراه کند.#یحیی_گل_محمدی#دهوک#لیگ_ستارگان_عراق#فوتبال_ایران#سینا_اسدبیگی 22:34 - 25 مرداد 1405