گزارش آسوشیتدپرس از آماده‌سازی متفاوت تیم ملی ایران

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی مفصل به شرایط آماده‌سازی تیم ملی فوتبال ایران برای جام جهانی پرداخته و از فضای اردوی این تیم و صحبت‌های دو بازیکن درباره شرایط خاص فعلی گزارش داده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران توانا، خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی مفصل، وضعیت آماده‌سازی تیم ملی فوتبال ایران را در آستانه جام جهانی بررسی کرده است. در این گزارش، به شرایط ویژه‌ای اشاره شده که تیم ملی در مسیر آماده‌سازی خود تجربه می‌کند.طبق این گزارش، تیم ملی ایران بیش از دو هفته را در اردوی خود در ترکیه و در شهر ساحلی آنتالیا سپری کرده است. در همین مدت، برخی بازیکنان برای انجام مراحل مربوط به دریافت ویزا به سفارت آمریکا در آنکارا سفر کرده‌اند.
ویزای مکزیک و برنامه سفر تیم ملیدر ادامه این گزارش آمده است که تیم ملی قرار است در آخر هفته راهی مکزیک شود. این در حالی است که ویزای اعضای تیم از سوی سفارت مکزیک در آنکارا صادر شده است.همچنین در گزارش آسوشیتدپرس اشاره شده که دو بازی ابتدایی ایران در نزدیکی لس‌آنجلس برگزار خواهد شد؛ شهری که جمعیت قابل توجهی از ایرانیان را در خود جای داده است.شرایط خاص ایران در آستانه جام جهانیآسوشیتدپرس در بخش دیگری از گزارش خود نوشته است که ایران در شرایطی بی‌سابقه برای جام جهانی آماده می‌شود؛ شرایطی که به گفته این رسانه، با تنش‌های سیاسی و وضعیت خاص منطقه‌ای همراه است.در بخشی از گزارش همچنین به وضعیت کشور میزبان اصلی مسابقات اشاره شده و فضای کلی آماده‌سازی تیم ملی در چنین شرایطی توصیف شده است.
گفت‌وگوی اختصاصی با سعید عزت‌اللهیدر گفت‌وگوهای اختصاصی این رسانه با اعضای تیم ملی، سعید عزت‌اللهی، هافبک ۲۹ ساله ایران، درباره شرایط آماده‌سازی تیم صحبت کرده است.او گفته است: «راستش را بخواهید، آسان نیست.»عزت‌اللهی ادامه داده که تجربه حضور در جام جهانی می‌تواند برای برخی بازیکنان کمک‌کننده باشد، اما شرایط کلی همچنان دشوار است.او همچنین گفته است: «این سومین جام جهانی من است. بنابراین برای من و بعضی از بازیکنان دیگر، شاید مدیریت این شرایط کمی راحت‌تر باشد.»او در ادامه به زبان انگلیسی اضافه کرده است: «اما در نهایت… برای ما سخت خواهد بود، چون هم‌زمان اخبار کشورمان را دنبال می‌کنیم و مسائل سیاسی، طبیعتاً می‌تواند روی ذهن بازیکنان و مردم تأثیر بگذارد.»حضور در لس‌آنجلس و فشار هوادارانعزت‌اللهی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به بازی‌های ایران در نزدیکی لس‌آنجلس اشاره کرده و گفته است انتظار حضور هواداران زیادی را دارند.او در این‌باره گفته است: «قطعاً انتظار داریم که هواداران زیادی در ورزشگاه‌ها داشته باشیم. و این برای ما فشار زیادی خواهد بود، چون سطح انتظار بالا است.»او همچنین اضافه کرده است: «فقط امیدوارم بتوانیم آن‌ها را سربلند کنیم و نشان دهیم ایرانی‌ها برای هر کار سختی در دنیا آماده‌اند.»
محمد قربانی و اولین تجربه جام جهانیدر ادامه این گزارش، محمد قربانی، بازیکن ۲۴ ساله تیم ملی ایران، نیز درباره شرایط تیم صحبت کرده است. او قرار است نخستین حضور خود در جام جهانی را تجربه کند.قربانی گفته است: «درست است که ما در شرایط خاصی قرار داریم، اما ما بازیکن فوتبال هستیم و باید بازی کنیم، تمرین کنیم و خودمان را برای مسابقات پیش‌رو آماده کنیم.»او همچنین در ادامه به زبان فارسی به آسوشیتدپرس گفته است: «از طرف دیگر می‌دانیم که مردم ما در طول جنگ سختی‌های زیادی را تجربه کرده‌اند و ما برای آن‌ها به آنجا می‌رویم تا بهترین نتایج را بگیریم و برای شادی آن‌ها و مردم کشورمان تلاش کنیم.»برنامه بازی‌های ایران در جام جهانیبر اساس این گزارش، تیم ملی ایران در تاریخ ۲۱ ژوئن دوباره در اینگلوود به مصاف بلژیک خواهد رفت و آخرین دیدار مرحله گروهی خود را نیز در ۲۶ ژوئن در شهر سیاتل برابر مصر برگزار خواهد کرد.تأکید بازیکنان بر افتخار ملیدر پایان گزارش، عزت‌اللهی بار دیگر بر افتخار حضور در تیم ملی تأکید کرده و گفته است: «واقعاً به حضور در تیم ملی کشورم افتخار می‌کنم.»او همچنین گفته است: «باید ذهن‌مان را آرام و آماده کنیم، چون هدف و وظیفه ما جنگیدن برای مردم‌مان، نمایندگی کشورمان و نشان دادن توانایی‌های‌مان است.»محمد قربانی نیز در جمع‌بندی صحبت‌هایش تأکید کرده است که هدف تیم ملی ایجاد شادی برای مردم ایران است و گفته است تیم ملی نشان می‌دهد «تیم بودن یعنی چه» و می‌تواند برای مردم کشورش شادی و افتخار به همراه بیاورد.#ورزش#فوتبال#فوتبال_ایران#توانا#باشگاه_خبرنگاران_توانا#دانشکده_رسانه_فارس
15:49 - 14 خرداد 1405
ورزش
فوتبال ایران
باشگاه توانا