آلکاراس متوقف شد!

دنیل مدودف و یانیک سینر با پیروزی مقابل حریفان خود در مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های تنیس مسترز ایندین ولز آمریکا، جواز حضور در دیدار پایانی این مسابقات را به دست آوردند.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران توانا، در نخستین دیدار مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های تنیس ایندین ولز، یانیک سینر تنیسور ایتالیایی و نفر دوم جهان برابر الکساندر زورف از آلمان قرار گرفت و در دو ست پیاپی با نتایج ۶ بر ۲ و ۶ بر ۴ پیروز شد تا به فینال این رقابت‌ها راه پیدا کند.
در دیگر دیدار نیمه‌نهایی، دنیل مدودف تنیسور روس و نفر یازدهم جهان مقابل کارلوس آلکاراس، تنیسور شماره یک جهان از اسپانیا، به میدان رفت و با نمایشی درخشان در دو ست متوالی و با نتایج ۶ بر ۳ و ۷ بر ۶ به پیروزی رسید تا حریف سینر در دیدار نهایی شود. مدودف که بار دیگر به شرایط اوج خود نزدیک شده، بدون واگذاری حتی یک ست به فینال این مسابقات رسیده است.
مدودف با این پیروزی به ۱۶ برد پیاپی آلکاراس در سال ۲۰۲۶ پایان داد. این تنیسور روس برای یازدهمین بار در دوران حرفه‌ای خود به فینال رقابت‌های مسترز راه یافته و برای کسب هفتمین عنوان مسترز خود رقابت خواهد کرد.دیدار فینال این مسابقات بامداد دوشنبه برگزار می‌شود.#ورزش#تنیس
19:34 - 24 اسفند 1404

2 إعادة النشر3 التفاعل
662 من المشاهدات