کاپیتان هندبال ایران در ترکیب تیم مقابل استرالیا

سید علیرضا موسوی، لژیونر باتجربه هندبال ایران و یکی از بازماندگان نسل طلایی این رشته، پس از یک دوره مصدومیت، دوباره به اردوی تیم ملی دعوت شده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران توانا، موسوی که به عنوان کاپیتان تیم ملی در مسابقات قهرمانی آسیا 2026 کویت شناخته می‌شود، در بازی نخست مقابل عربستان حضور نداشت. غیبت موسوی ناشی از اشتباهی در لیست اولیه تیم ملی بود که نام او را شامل نمی‌شد. با وجود تلاش مسئولین برای اصلاح این اشتباه، نام او به لیست نهایی اضافه نشد و او مجبور شد بازی حساس ایران و عربستان را از سکوها تماشا کند.
در بازی امروز ایران مقابل استرالیا، موسوی در ترکیب تیم ملی حضور داشت و عملکرد خوبی از خود نشان داد. این درخشش، اهمیت حضور او در تیم را به خوبی نشان می‌دهد.
عملکرد خوب موسوی در بازی مقابل استرالیا، حسرت غیبت او در بازی نخست را بیشتر کرد، زیرا حضور او می‌تواند به عنوان عصای دست سرمربی اسپانیایی، رافائل کاستیلو، در پست خط زن، بسیار مؤثر باشد.#ورزش#هندبال#سید‌علیرضا_موسوی
18:40 - 27 دی 1404

2 إعادة النشر10 التفاعل
508 من المشاهدات