18 آبان 1404
ارز به زوار زمینی عتبات اختصاص یابد
مطالبه

ارز به زوار زمینی عتبات اختصاص یابد

دولت که برای سفر به کشورهای مختلف ارز می‌دهد، چرا برای سفر زمینی کربلا ارز به زائران نمی‌دهد؟ ارز با قیمت مناسب بدهید بخشی از هزینه سفر زائرین تأمین بشه.. ارز به نرخ قبلی برگردانید.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه، جهانگردی و گردشگری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان حج و زیارت

حمایت شدید ، لطفا حمایت کنیدhttps://farsnews.ir/Nazanin402/1760758581099995752
تصویر نمایه‌ی ‌Nazanin‌
Nazanin

@Nazanin402  •  26 مهر 1404

مطالبه

پیشنهاد تقسیم سیستان‌ و بلوچستان و کرمان به سه استان برای ارتقای خدمات

به علت وسعت مساحت زیاد مناطق سیستان و بلوچستان و کرمان نیاز است جهت : ۱- افزایش خدمات بهداشت ، زیر ساختی ، حمل و نقل ، آموزش ۲- تقسیم عادلانه بودجه و منابع ۳- تسریع در توسعه و اجرای پروژه های محلی ۴- تسهیل خدمت رسانی ۵- افزایش پاسخگویی به نیاز های محلی ۶- پاسخگویی سریع تر به مشکلات مردم ۷- تسهیل در رسیدگی بحران ها ، ضروری است که نمایندگان مربوطه قانونی را برای تقسیم این مناطق به سه استان شمالی، مرکزی و جنوبی همانند مشهد که به سه استان تقسیم شده است، با مطالبه‌گری و پیگیری در مجلس به تصویب برسانند.

نمایندگان سیستان و بلوچستان، رییس جمهور، جناب آقای قالیباف، استانداری ها و شهرداری های کشور

100
گزارش از مطالبه
1000
پیگیری از مسئول مربوطه
09:25 - 21 آبان 1404

197 بازدید