آمریکا و اسرائیل پیاده‌نظامشان را از اینجا تکمیل می‌کنند

دیگر مرجفون در کوچه‌های مدینه نمی‌چرخند؛ پشت صفحه‌های موبایل پنهان شده‌اند. پشت اکانت‌ها، کانال‌ها و رسانه‌هایی که مأموریت‌شان تزریق ترس، نفرت و التهاب است. دشمن نیاز به یارگیری دارد؛ به پیاده‌نظامی که بدون شلیک حتی یک گلوله، جامعه را از درون فرسوده کند.
خبرگزاری فارس؛ امروز بیماردلان شایعه‌ساز پشت اکانت‌ها و کانال‌ها پنهان شده‌اند؛ پیاده‌نظامی که بدون شلیک، جامعه را فرسوده می‌کند.«لَئِنْ لَمْ يَنْتَهِ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَالْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ ثُمَّ لَا يُجَاوِرُونَكَ فِيهَا إِلَّا قَلِيلًا» (احزاب/۶۰)اگر منافقان و بیماردلان و آنان که در شهر، اضطراب و شایعه می‌پراکنند دست از کار خود برندارند، تو را علیه آنان می‌شورانیم؛ آن‌گاه جز اندکی در کنار تو دوام نخواهند آورد.
یکی از مهم‌ترین حربه‌های شیطان و شیطان‌صفتان در میانه جنگ‌ها، وقتی آغاز می‌شود که در میدان واقعی نبرد به نتیجه نمی‌رسند. آن‌جا که بمب و موشک و تهدید، توان شکستن اراده مردم را ندارد، دشمن جنگ را از مرزها به داخل خانه‌ها می‌کشاند؛ از آسمان شهرها به اعصاب مردم.آنجاست که «مرجفون» وارد میدان می‌شوند؛ همان‌هایی که مأموریت‌شان لرزاندن دل‌هاست.
۱۴ MB
مرجف یعنی چه؟یعنی کسی که با شایعه، با تحلیل مسموم، با خبر دروغ، با مقایسه زهرآلود و حتی با یک طعنه ساده، روح جامعه را مضطرب می‌کند.کسی که امید را از ریشه می‌زند، مردم را خسته می‌کند و آرام‌آرام جامعه را به جان خودش می‌اندازد.شیطان همیشه از دروازه‌های بزرگ وارد نمی‌شود؛ گاهی یک سوءتفاهم کوچک را دروازه ورود و به هم ریختن شهر می‌کند.دوست دارد سفر خانوادگی، به خاطر جا ماندن یک قاشق، تلخ شود. دوست دارد ۲ رفیق، سر قاطی شدن دُنگ‌ها، روبه‌روی هم بایستند. دوست دارد در صف نانوایی و پمپ بنزین و خودپرداز، مردم آماده انفجار باشند. دوست دارد یک سپر به سپر ساده، به میدان درگیری تبدیل شود.چرا؟ چون خوب می‌داند جامعه‌ای که اعصابش فروریخت، مقاومتش هم فرومی‌ریزد.
«إِنَّمَا يُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَنْ يُوقِعَ بَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاءَ» (مائده/۹۱)تمام پروژه شیطان همین است؛ تبدیل اختلاف به دشمنی.تبدیل سوءتفاهم به کینه. تبدیل مردم به سربازان خشمگین علیه یکدیگر.در جنگ اُحد نیز دشمن از همین نقطه ضربه زد. زمانی که سپاه اسلام در حال پیشروی بود و مشرکان طعم شکست را می‌چشیدند، ناگهان صدایی در میدان پیچید: «محمد کشته شد!»فقط یک شایعه بود؛ اما همان یک جمله، بعضی دل‌ها را لرزاند، بعضی شمشیرها را از حرکت انداخت و بعضی را تا مرز عقب‌نشینی برد. عده‌ای گفتند حالا که پیامبر خدا(ص) از دنیا رفته، دیگر ایستادن چه فایده‌ای دارد؟ دیگر نمی‌شود مقابل استکبار ایستاد و بینی او را به خاک مالید.
در همان لحظه، قرآن نازل شد: «وَما مُحَمَّدٌ إِلَّا رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِنْ ماتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلى أَعْقابِكُمْ» (آل عمران/۱۴۴)راه حق، وابسته به اشخاص نیست؛ این مردم‌اند که باید بایستند. این دل‌ها هستند که نباید خالی شوند.امروز هم همان جنگ ادامه دارد؛ فقط لباس‌هایش عوض شده است.دیگر مرجفون در کوچه‌های مدینه نمی‌چرخند؛ پشت صفحه‌های موبایل پنهان شده‌اند. پشت اکانت‌ها، کانال‌ها و رسانه‌هایی که مأموریت‌شان تزریق ترس، نفرت و التهاب است.یک روز شایعه می‌سازند.یک روز مردم را مقابل هم قرار می‌دهند.یک روز زخم‌های قدیمی را نبش قبر می‌کنند.یک روز با طعنه و تحقیر، برادری را ذبح می‌کنند.و یک روز کاری می‌کنند که مردم، به جای دیدن دشمنِ پشت مرزها، روبه‌روی یکدیگر بایستند.دشمن، روی همین نقطه حساب باز کرده است؛ روی دوقطبی‌سازی جامعه. روی عصبی شدن مردم. روی از بین رفتن سعه‌صدر. روی تبدیل اختلاف‌نظر به نفرت.دشمن نیاز به یارگیری دارد؛ به پیاده‌نظامی که بدون شلیک حتی یک گلوله، جامعه را از درون فرسوده کند.
۲۷ MB
رهبر شهیدمان ۲ ماه پیش از شهادتشان، حقیقت مهمی را یادآوری کردند؛ اینکه امیرالمؤمنین(ع) در هیچ نبرد نظامی شکست نخورد، اما دشمن با شایعه و جنگ نرم، مردم را مردد می‌کرد. افرادی به شهرها و روستاها حمله می‌کردند و بعد شایعه می‌کردند که این‌ها از طرف علی(ع) آمده‌اند تا دل مردم را نسبت به جبهه حق خالی کنند.امروز نیز همان سناریو، با شکل و شمایلی تازه در حال تکرار است.وظیفه مهم من و شما در میانه این جنگ، این است که در پازل دشمن بازی نکنیم.دشمن می‌خواهد جهت درگیری را از بیرون مرزها، به داخل شهرها بکشاند. می‌خواهد مردم به جای آنکه روبه‌روی استکبار بایستند، روبه‌روی هم بایستند.
اما مردم، در همین روزها نشان دادند اگر کنار هم بمانند، حتی سنگین‌ترین حملات هم نمی‌تواند آن‌ها را بشکند. ما به اف۳۵ها و بی۲ها نباختیم؛ چون جامعه اجازه نداد آتش اختلاف، در داخل کشور شعله‌ور شود.خداوند در حساس‌ترین صحنه‌های نبرد می‌فرماید: «وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ»نزاع نکنید؛ که سست می‌شوید، روحتان تحلیل می‌رود و اقتدارتان فرو می‌ریزد.جامعه اسلامی نمی‌تواند نسبت به مرجفون و شایعه‌پراکن‌ها بی‌تفاوت باشد. کسی که امنیت روانی مردم را هدف می‌گیرد، فقط حرف نمی‌زند؛ او در حال تخریب سنگرهای روحی جامعه است.
نباید مرجفون احساس امنیت کنندنباید هرکس هرچه خواست در فضای حقیقی و مجازی منتشر کند و دل مردم را بلرزاند.اگر در برابر شایعه سکوت کردیم، کم‌کم دروغ جای حقیقت می‌نشیند و اضطراب، عقل جامعه را می‌بلعد.امروز، آرام نگه داشتن دل مردم، خودش جهاد است. امید پخش کردن، جهاد است. جلوگیری از نفرت، جهاد است. کنترل خشم، جهاد است.و هرکس مردم را به برادری، صبوری و همدلی دعوت کند، در خط مقدم مقاومت ایستاده است.از این پس هم، دست شیطان را در پوست گردو خواهیم گذاشت؛ با سعه‌صدر، با حفظ حرمت‌ها، با مراقبت از زبان و با نگه داشتن دل‌ها کنار یکدیگر.چرا که هیچ ملتی از بیرون شکست نمی‌خورد؛ مگر آن روزی که پیش از آن، از درون فروپاشیده باشد.
تصویر نمایه‌ی ‌نرجس سادات موسوی‌
نرجس سادات موسوینشان رسمی فارس

@Narjes_sadaat  •  26 اردیبهشت 1405

وحدت بر سر شروط ۱۰گانه؛ تنگه اُحد را رها نکنید

اتحاد، «محور» می‌خواهد! و محور اتحاد در خیمه انقلاب، فقط و فقط دستورات و کلام ولایت است! وقتی ولیِ جامعه شروطی می‌گذارد و فرمانی می‌دهد، همه باید حول آن حلقه بزنیم. اگر کسی در خلاف مسیر رهبری حرکت کند و دم از «اتحاد» بزند، شارلاتان و فریبکار است!

نمایش گزارش

13:23 - 27 اردیبهشت 1405
روایت روز
استان ها
چهار محال و بختیاری





8 پاسخ

@mani_e27 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
اگر اجازه اعتراض اقتصادی بدون خشونت بدهیم کار به درگیری و خشونت کشیده نمی شود

@user170910156130390455527 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
احسنت به این متنولی خداییش خیلی گرونی شدهاز بس چیزی نمیتونیم بخریم و بخوریم دیگه نای راه رفتن هم نمونده

تصویر نمایه‌ی ‌ناصر‌
@Naser_0110111027 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
دشمن از فقر و فساد اقتصادی برای جذب نیرو استفاده می کنه اگه رفاه مردم زیاد بشه و با فساد اقتصادی مبارزه بشه میزان جذب نیرو توسط دشمن خیلی کاهش پیدا می کنه

@October727 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
متأسفانه حتی برخی سایت‌ها و پلتفرم‌های داخلی شده جولانگاه این جماعت. باید گِل گرفت دهن این جماعت رو.

@October727 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
کامنت‌ها خوندم احساس میکنم برخی دوستان متوجه منظور رهبر شهیدمون نشدن.ببینید، ایشان نمی‌فرماید انتقاد نشود به وضعیت معیشتی بلکه می‌فرماید شایه پراکنی و لجن پراکنی و... نشود. همچنین هر سخن و جایی و هر نکته مکانی دارد، باید سر فرصت متاسب به یه سری مسائل پرداخت نه زمانی که ممکنه دشمن ازش سوء استفاده

@October727 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
امشب خواب امام خامنه‌ای رو دیدم ♥️

@user17785051603527 اردیبهشت 1405
در پاسخ به
صداسیما مسیول تمام کمال این مشکلاته وقتی فقط دغدغه یه عده رو پوشش میده ناخودآگاه بقیه میرن بقل شبکه های ماهواره

تصویر نمایه‌ی ‌فاتح‌
@yamahdi_313_6127 اردیبهشت 1405
در پاسخ به