کمیسیون آموزش پیگیر مطالبه غرامت حمله به مراکز آموزشی

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست مجازی امروز این کمیسیون، از محکومیت حمله به زیرساخت‌های آموزشی کشور، برنامه‌ریزی برای سفر اعضای کمیسیون به میناب و پیگیری مطالبه غرامت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس؛ احسان عظیمی‌راد نماینده مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، در تشریح نشست مجازی امروز (یکشنبه ۱۶ فروردین‌ماه) این کمیسیون گفت: نخستین جلسه کمیسیون آموزش در سال ۱۴۰۵ به‌صورت مجازی و با حضور اعضا برگزار شد. در ابتدای این نشست، اعضای کمیسیون ضمن تسلیت شهادت جمعی از دانش‌آموزان، از جمله دانش‌آموزان مدرسه دخترانه میناب، همچنین معلمان، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه‌ها، حمله دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های آموزشی کشور را به‌ شدت محکوم کردند.وی افزود: در این جلسه، حمله به مراکز آموزش‌وپرورش، دانشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و پژوهشگاه‌ها مورد بررسی قرار گرفت و اعضای کمیسیون بر پیگیری این موضوع در مجامع بین‌المللی تأکید کردند.سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به بررسی حادثه شهادت دانش‌آموزان مدرسه میناب ادامه داد: مقرر شد با همکاری کمیته آموزش‌وپرورش کمیسیون و همراهی جراره، نماینده مردم بندرعباس، سفری از سوی اعضای کمیسیون به میناب انجام شود تا ضمن بازدید میدانی از مدرسه، با خانواده‌های شهدا دیدار و آخرین وضعیت این حادثه بررسی و ارزیابی شود.عظیمی‌راد همچنین از پیشنهاد تنظیم نامه‌ای از سوی کمیسیون در محکومیت حمله تجاوزکارانه دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی خبر داد و گفت: در این نامه، ضمن محکومیت حمله به کشور و شهادت فرهنگیان، معلمان، دانش‌آموزان و دانشجویان، موضوع جلب حمایت جامعه بین‌المللی، اجلاس بین‌المجالس کشورهای اسلامی و عربی و سایر کشورها برای محکومیت این اقدام مطرح خواهد شد. همچنین درخواست پرداخت غرامت برای بازسازی زیرساخت‌های آموزش، تحقیقات و فناوری و بازگشت مراکز آموزشی به شرایط عادی مورد تأکید قرار می‌گیرد.
نماینده مشهد و‌کلات با اشاره به محور دیگر نشست امروز کمیسیون اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم مطرح‌شده، مسئله پرداخت حقوق اعضای هیات علمی بود. کمیسیون آموزش در سال ۱۴۰۴ با هدف جلوگیری از مهاجرت اساتید و نخبگان دانشگاهی، افزایش حقوق اعضای هیات علمی را پیگیری کرد که با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همراهی رئیس‌جمهور، این موضوع در اواخر سال گذشته اجرایی شد.سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس ادامه داد: در نشست امروز همچنین پیشنهاد شد موضوع افزایش حقوق کارکنان دانشگاه‌ها نیز در دستور کار کمیسیون قرار گیرد تا وزارت علوم تدابیر لازم برای بهبود وضعیت معیشتی کارکنان دانشگاهی را ارائه کند و کمیسیون نیز این موضوع را به‌طور جدی پیگیری خواهد کرد.وی در ادامه افزود: از دیگر محورهای نشست، پیگیری وضعیت نیروهای قراردادی آموزش‌وپرورش بود. کمیسیون در سال گذشته با هماهنگی دستگاه‌های مربوطه، موضوع صدور مجوزهای استخدامی و تخصیص کدهای استخدامی این نیروها را دنبال کرد و مقرر شد این موضوع در دستور کار نظارتی کمیسیون قرار گیرد تا روند اجرای آن از سوی وزارت آموزش‌وپرورش با جدیت پیگیری شود.عظیمی‌راد با اشاره به بررسی مسئله دانشجویان بین‌الملل دانشگاه پیام نور تأکید کرد: این موضوع نیز به‌عنوان یکی از محورهای مهم مورد توجه قرار گرفت و مقرر شد در جلسات آینده کمیسیون به‌صورت تخصصی بررسی شود. همچنین ساماندهی معلمان غیررسمی و تبدیل وضعیت نیروهای نهضت سوادآموزی با توجه به مصوبه جدید جذب ۱۰ هزار نفر، از دیگر موضوعات مورد تأکید اعضای کمیسیون بود.

پیگیری تأثیر معدل در کنکور در کمیسیون آموزش مجلس

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در پایان خاطرنشان کرد: تعیین تکلیف نحوه تأثیر معدل، وضعیت پایه یازدهم، آزمون‌های نهایی و کنکور با توجه به شرایط خاص کشور نیز از دیگر محورهای مطرح‌شده در نشست امروز بود که مقرر شد کمیسیون آموزش با جدیت بیشتری این موضوعات را دنبال کند. همچنین جلسات کمیسیون به‌صورت مجازی ادامه خواهد داشت تا مسائل حوزه آموزش، پژوهش و فناوری به‌طور مستمر مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.پایان پیام/#مجلس #سیاست #جنگ #آمریکا #میناب #آموزش #فناوری #میناب
20:40 - 16 فروردین 1405
مجلس




52 پاسخ

@user1771261938416 فروردین 1405
در پاسخ به
ممنون از آقای عظیمی راد #مثبت_شدن_دائمی_معدل_یازدهم

@Em08216 فروردین 1405
در پاسخ به
به امید مثبت شدن معدل پایه یازدهم و از بین بردن این ناعدالتی در شرایط جنگی کشور و فشار های روانی فراوان#مثبت_شدن_معدل_یازدهم

@user170910154103351387116 فروردین 1405
در پاسخ به
مثبت شدن پایه یازدهم

@user17739975823516 فروردین 1405
در پاسخ به
تو رو خدا پایه یازدهم رو برا همیشه تو کنکور مثبت کنید. به خدا دیگه خسته شدیم

@user17740158127216 فروردین 1405
در پاسخ به
تاثیر مثبت یازدهم الان حداقل کاری است ک باعث کاهش اندک استرس ما میشود

@user170910129748860906016 فروردین 1405
در پاسخ به
#مثبت_شدن_دائمی_معدل_یازدهم خواسته همه دانش آموزان

@user17390008506816 فروردین 1405
در پاسخ به
لطفا با مثبت کردن تاثیر پایه یازدهم اندکی از استرس و فشار داوطلبان را بکاهید #مثبت_شدن_تاثیر_پایه_یازدهم

@user17362435534316 فروردین 1405
در پاسخ به
تشکر از تمام کسایی که باعث شدند صدای ما شنیده شده #تاثیر_مثبت_یازدهم_برای_همیشه

@user17360019302416 فروردین 1405
در پاسخ به
خیلی ممنون ازتون آقای دکترامیدوارم موضوع تأثیر معدل پایه یازدهم حل بشه و باری از روی دوش دانش آموزان کنکوری برداشته بشه

@user17347995769716 فروردین 1405
در پاسخ به
تشکر میکنیمحتما تاثیر معدل یازدهم در کنکور سراسری 1405 مثبت کنید که هم اونی که نمرش خوب بوده لحاظ بشه هم صد ها هزار نفر تو کشور نخوان 16 تا امتحان تو 24 روز بدنبه خدا نشدنی هس با تشکر