قالیباف: اعتراضات معیشتی نیازمند پاسخ مسئولانه است

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم پاسخگویی مسئولانه به مطالبات معیشتی مردم، گفت: اعتراض‌ها و دغدغه‌های اقتصادی باید با افزایش قدرت خرید و اصلاح روند تصمیم‌گیری‌های اقتصادی پاسخ داده شود و برخورد با این مطالبات باید با سعه‌ صدر و مسئولیت‌پذیری کامل باشد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس؛ محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز یکشنبه در نطق پیش از دستور خود، گفت: سالروز قیام ملی نهم دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت را گرامی می‌دارم. ملت ایران در آن روز تاریخی، امید دشمن را ناامید کرد و کشور را از آتش فتنه بیرون کشید. رئیس قوه مقننه بیان کرد: این نظام و انقلاب، متعلق به مردم است و تا امروز نیز همین مردم با فداکاری، از خودگذشتگی و حضور در میدان، کشور و انقلابشان را از توطئه‌ها نجات داده‌اند و با آگاهی و نجابت‌ و صبوری، در برخی مقاطع، حتی ندانم کاری و ضعف و سیاست‌زدگی ما مسئولان‌ را برای حفظ کشور، تحمل کرده‌اند و پشتیبان ایران عزیز و آرمان‌های انقلاب بوده‌اند. وی با بیان اینکه حداقل وظیفه‌ی ما در قبال این ملت، حفظ اتحاد و یکپارچگی و حفظ قدرت خرید مردم است؛ اظهار داشت: مگس روی زخم می‌نشیند و دشمن از ضعف‌های مدیریتی ما در جهت اهداف شوم خود استفاده می‌کند. لذا برای اصلاح امور در جهت حل مشکلات مردم نباید لحظه‌ای تردید کرد.قالیباف تصریح کرد: همچنین پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره‌های کوثر، ظفر ۲، پایا و دریافت اولین سیگنال‌ از آن‌ها را به دانشمندان جوان صنعت فضایی و به مردم عزیز تبریک می‌گویم. ساخت این ماهواره‌ها در شرکت‌های دانش‌بنیان و مجموعه‌های دانشگاهی کشور و به دست جوانان نخبه‌ی خودمان به انجام رسیده است.
رئیس مجلس با تاکید بر اینکه این جوانان، شعار «ما می‌توانیم» را اثبات کردند و نشان دادند که هیچ قدرتی نمی‌تواند مانع پیشرفت ایران و ایرانی شود؛ اعلام کرد: برای مثال فقط در فرایند ساخت ماهواره‌ی ظفر ۲، قریب به سیصد وچهل هزار نفر-ساعت کار تخصصی توسط دانشمندان ما به انجام رسیده است و ده‌ها قطعه‌ی پیچیده در فرایند ساخت آن تولید شده استوی ادامه داد: جوانانی که می‌توانند ماهواره و موشک بسازند، اگر فرصت یابند و ذهن‌های بسته و انحصارگرا اجازه دهند می‌توانند ناترازی‌های مدیریتی را نیز برطرف کنند.قالیباف بیان کرد: مجدداً تاکید می‌کنم که ایران برای دفاع از خود از کسی اجازه نمی‌گیرد؛ پاسخ مردم ایران به هر ماجراجویی و شرارتی، گسترده، بدون اغماض و حتی غیرمنتظره است. تصمیمات و اقدامات ایران برای تامین منافع و دفاع مشروع و بحق از خود، لزوماً قابل پیش‌بینی و یا مشابه گذشته نخواهد بود.رئیس مجلس در ادامه اظهار کرد: لازم به ذکر است که دغدغه‌ و اعتراض مردم درخصوص مشکلات معیشتی باید با مسئولیت‌پذیری کامل پاسخ داده شود و گفت‌وگو به ویژه با نمایندگان اصناف و اتخاذ اقدامات لازم با محوریت افزایش قدرت خرید مردم و اصلاح روند تصمیم‌گیری‌های اقتصادی در دستور کار مسئولان اجرایی قرارگیرد. بدخواهان و جریان‌های سازمان‌یافته می‌خواهند هر نوع مطالبه و اعتراض مردم را با استفاده از عوامل آموزش‌ دیده‌ی خود در میدان به اغتشاش و آشوب بکشانند اما ملت ایران بارها هوشیاری و آگاهی و دلسوزی خود درباره‌ی امنیت کشور را به نمایش گذشته است و هیچکس‌دلسوزتر از خود مردم نسبت به این کشور نیست از همین رو باید نسبت به اعتراض آنها نیز با سعه‌ی صدر و مسئولیت‌پذیری و پاسخگویی کامل برخورد شود.
رئیس قوه مقننه عنوان کرد: مردم ایران دشمن و اهداف شوم آنها را می شناسند و با خودآگاهی مانع از تحقق اهداف عوامل میدانی بدخواهان خواهند شد و از به انحراف کشیده شدن اعتراضات به سمت آشوب که هدف برنامه ریزی شده‌ی دشمن است جلوگیری می‌کنند.وی در پایان تاکید کرد: ورود مسئولانه‌ی ریاست جمهور در این خصوص به موقع و لازم بود و تاکید می‌کنیم که اتخاذ تصمیمات فوری برای حفظ قدرت خرید مردم، حفظ اقتدار بانک مرکزی در اتخاذ تصمیمات درست و اصلاح رویه‌ها، و اتخاذ تصمیمات واحد و هماهنگ در مجموعه‌ی اقتصادی دولت و اطمینان دادن به مردم که رویه‌های غلط در اتخاذ تصمیمات اقتصادی در حال تغییر و ترمیم و بهبود است، از ضرورت‌های عاجل امروز کشور است.
09:07 - 9 دی 1404



22 Replies

Profile picture of ‌حسین کاظمی۲‌
Replying to
خسته نشدید از منبر رفتن؟اگه قراره شما مثل ما فقط حرف بزنی پس واسه چی اون بالا نشستی؟

@namjoo9 دی 1404
Replying to
آقای قالیباف همه چیز از وفاق پوشالی شما با دولت شروع شد. اگر میگذاشتید نمایندگان مردم به دولت اعتراض کنند و مسئولان بی کفایت را استیضاح کند آیا مردمی که میدیدند نمایندشان جای آنها اعتراض میکند نیازی میدیدند خودشان به کف خیابان بیایند؟!

Profile picture of ‌آرام‌
@Aramm9 دی 1404
فکت ۱:تنها مقطعی که ارزش ریال در دولت اصلاحات افزایش یافت،دورانی بود که فاقد وزیر اقتصاد بود.فکت ۲:ارزش روبل روسیه در شرایط تحریم و جنگ در حال افزایش است.تحلیل این وضعیت چیست؟

@namjoo9 دی 1404
Replying to
آقای همتی مگر به خاطر دلار 100 تومانی استیضاح نشد؟ چگونه او میتواند ما را از دلار 150 تومنی نجات دهد که حالا رییس بانک مرکزی گمارده شده؟ چرا دولت به مردم دهن کجی میکند؟!

شعار دادن کافیست . با بی توجهی به مشکلات و رفتارهای خودسرانه مردم را نا امید و به اعتراض خیابانی کشاندید. سران قوا هر کدام به نحوی در این نارضایتی سهم دارند. به هشدارها توجهی نکردید. الان وقت عمل است. از استیضاح وزرای ضعیفی که ماه هاست از آنها حمایت کرده اید شروع کنید. مردم عمل میخواهند نه شعار پوچ

Replying to
دیگه بجای منبر رفتن و شعار دادن حرکت کنید و اگر نمیتونین کنار بکشین

Profile picture of ‌Mosaferabad‌
@Mosaferabad9 دی 1404
Replying to
وقتی افراد جامعه بهم رحم نمی کنند، انتظار اینکه دیگران به آنها رحم کنند توقع بیجاییست.

@Ghreza9 دی 1404
Replying to
🎥 کاهش ارز ترجیحی در بودجه ۱۴۰۵ باعث تورم می‌شود🔹صمصامی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی: در بودجه سال ۱۴۰۴ ما ۱۲ میلیارد دلار ارز ترجیحی در نظر گرفتیم، اما آنچه اکنون در بودجه ۱۴۰۵ گذاشته‌اند، حدود ۸.۸ میلیارد دلار است.🔹از این ۸.۸ میلیارد دلار، سه و نیم میلیارد دلار برای دارو و مابقی ب…Show more
29 MB

Replying to
نطق پیش‌از‌دستور، پیش‌درآمد سقوط قدرت خریده.

Replying to
شما اعتبار مجلس رو بر گردون و خاله بازی رو تموم کن ، پاسخ مسئولانه پیشکش ، شما ناسلامتی وکیل مردم هستی نه وکیل الدوله

Replying to
شما جیب مارو نزن .اصلا حرف نزن بخدا ماراحتر زندگی میکنیم.

Profile picture of ‌ارژنگ کاجی‌
@Arzhang599 دی 1404
Replying to
جناب قالیباف زمان زمان شفافیت و محاکمه عاملان دلار ۱۴۰تومانی است . هیچ لفافه و محافظه کاری برای ایران در این برهه جایز نیست امیدوارم رهبری ورود کنه زیراکه این هدفگذاری عاملان دقیقا اصل نظام است تعلل جایز نیست بخدا

@Ghreza9 دی 1404
Replying to
🔴ولی امر مسلمین جهان گرانی ارز دلایل سیاسی، امنیتی دارد تا دلایل اقتصادیدلایل گرانی ارز : در زمینه مشکلات اقتصادی برخی مسائل فوری هستند مثل مهار قیمت‌ها و ثبات بازار که کارشناسان معتقدند این کار امکان‌پذیر است.افزایش قیمت ارز دلایل امنیتی و سیاسی دارد. کسانی هستند که به آن دامن می‌زنند. مرداد …Show more
1 MB

Replying to
آقای قالیبافیکی از مسببان اصلی وضع فعلی وفاق شما با اصلاح طلبان است کل مجلس و نظارتش را تعطیل کرده جلوی استیضاح وزرای بی کفایت را گرفتین وفاق در ۳ عرصه اقتصادی فرهنگی و سیاست خارجی شکست خورده

Profile picture of ‌سید داود‌
@sejil_20009 دی 1404
Replying to
ملت از عملکرد شما راضی نیست

Replying to
حرف زیاده چون کار نکردید، تورم کارنامه شماست.اینجا مسئله بی‌اطلاعی نیست؛ بی‌کفایتی تثبیت‌شده‌ست.

Profile picture of ‌آرش خراط‌
@Geologist579 دی 1404
Replying to
آقای قالیباف شما حرف از مسئولیت پذیری نزن لطفا.

Profile picture of ‌حمیدرضا وطنی‌
@vatani29 دی 1404
Replying to
سلام علیکم و جواب آقای‎@user1709099982633576867برادر عزیز مثلا سخنرانی نکنند چه میتوانند بکنند🔴آیا شما شما هم غیر از منفی بافی در ذیل پستهای خبرگزاری فارس راه و چاه نجات اقتصادی را نمیتوانی اینجا بنویسیمن هر چه نظر از شما خوانده ام اشکال به مسئولین بوده🔴یکبار مرد و مردانه بیا پیشنهاد کار…Show more

Profile picture of ‌سید داود‌
@sejil_20009 دی 1404
Replying to
قالیباف و پزشکیان کوچکتر از جایگاهشان هستن